Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Absolut Elyx Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Absolut Elyx Vodka is een luxe vodka, gebouwd op de principes van kwaliteit, integriteit en vakmanschap. De vodka is handmatig gedestilleerd in koper. Het resultaat is een bekroonde vodka met een rijk en glad mondgevoel. Elke druppel van de vodka wordt gedestilleerd van zachte wintertarwe, uitgegroeid op één landgoed in het zuiden van Zweden. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 45,75
  • Koop 12 voor € 45,15
  • Koop 18 voor € 44,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Absolut Elyx Vodka 0,70LTR

De Absolut Elyx Vodka is een luxe vodka, gebouwd op de principes van kwaliteit, integriteit en vakmanschap. De vodka is handmatig gedestilleerd in koper. Het resultaat is een bekroonde Zweedse vodka met een rijk en glad mondgevoel. Elke druppel van de vodka wordt gedestilleerd van zachte wintertarwe, uitgegroeid op één landgoed in het zuiden van Zweden. De fles zelf is een kunstwerk. Het ontwerp weerspiegelt de ambachtelijke aard van de vodka, met de hand aangebrachte koperen details en een elegante uitstraling die de premium kwaliteit benadrukt.

Premium Wintergraan

Absolut Elyx wordt gedestilleerd in een ambachtelijke koperen ketel, wat resulteert in een opmerkelijke zuiverheid. Elke druppel wordt zorgvuldig behandeld om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Deze vodka wordt gemaakt van wintergraan dat wordt geteeld op een speciaal geselecteerde, ecologisch duurzame distilleerderij. Het gebruik van premium ingrediënten draagt bij aan de uitzonderlijke smaak en gladheid.

Absolut Elyx Vodka puur of in de mix

Absolut Elyx is niet alleen een drankje; het is een ervaring. Geniet van deze vodka puur, met ijs of in je favoriete cocktail. De zuiverheid van de smaak maakt het een veelzijdige keuze voor diverse drinkmomenten. Absolut Elyx Vodka is niet zomaar een drankje; het is een symbool van vakmanschap, zuiverheid en verfijning. Of je nu een vodkaconnaisseur bent of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige spirit, Absolut Elyx biedt een unieke en onvergetelijke ervaring.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een wereldberoemd Zweeds vodka merk met diepe wortels in Zweden. Het werd voor het eerst gedistilleerd in 1879 in Åhus, een stad in het zuiden van Zweden, en is sindsdien synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om het gebruik van zuiver bronwater uit een eigen bron in Åhus, samen met hoogwaardige wintergranen, om een vodka van uitzonderlijke zuiverheid te produceren. Bovendien heeft Absolut zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubewustzijn in zijn productieprocessen. Met zijn internationale succes en diverse smaakvarianten heeft Absolut Vodka Zweden op de kaart gezet als een producent van premium vodka.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Absolut
Land Zweden
Artikelnummer 20170231G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op