Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Absolut Vanilia Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Absolut Vanilia Vodka biedt een zoete en romige smaakervaring die doet denken aan vanille, en het is een geweldige keuze voor liefhebbers van dessertachtige cocktails. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,45
  • Koop 12 voor € 17,85
  • Koop 18 voor € 17,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Absolut Vanilia Vodka

Absolut Vanilia Vodka 0,70LTR is een heerlijke toevoeging aan het assortiment van Absolut Vodka, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en zuiverheid. Deze vodka biedt een zoete en romige smaakervaring die doet denken aan vanille, en het is een geweldige keuze voor liefhebbers van dessertachtige cocktails. 

Absolut Vanilia is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en in tegenstelling tot sommige andere gearomatiseerde wodka’s bevat het geen toegevoegde suiker. Absolut Vanilia is rijk, robuust en complex. Het heeft een duidelijke karakter van vanille, noten van Buttercotch en hints van donkere chocolade. De belangrijkste ingrediënten van Absolut Vanilia zijn Absolut Vodka en vanille. Absolut wodka is gemaakt van water en wintertarwe.

Ontdek het Assortiment van Pure en Smaakvolle Vodka

Absolut Vodka heeft een uitgebreid assortiment dat zowel klassieke ongeflavourde vodka als diverse smaakvarianten omvat. Enkele populaire opties zijn Absolut Citron met citroensmaak, Absolut Vanilla met vanille smaak, Absolut Raspberri met frambozensmaak en de populair Absolut Vodka zelf. Deze variëteiten bieden tal van mogelijkheden voor het maken van diverse cocktails en drankjes.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een wereldberoemd Zweeds vodka merk met diepe wortels in Zweden. Het werd voor het eerst gedistilleerd in 1879 in Åhus, een stad in het zuiden van Zweden, en is sindsdien synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om het gebruik van zuiver bronwater uit een eigen bron in Åhus, samen met hoogwaardige wintergranen, om een vodka van uitzonderlijke zuiverheid te produceren. Bovendien heeft Absolut zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubewustzijn in zijn productieprocessen. Met zijn internationale succes en diverse smaakvarianten heeft Absolut Vodka Zweden op de kaart gezet als een producent van premium vodka.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Absolut
Land Zweden
Artikelnummer 20170237G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijke rijke smaak van vanille
Soms staat er op een drank dat het naar vanille moet smaken en smaakt dat helemaal niet zo. Deze Vodka van Absolut smaakt overduidelijk naar vanille!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op