Absolut Vodka Kurant 0,70LTR

Absolut Vodka Kurant 0,70LTR

Absolut Vodka Blue 4,5LTR

Absolut Vodka Blue 4,5LTR

Absolut Vodka Blue 1LTR

De Absolute Vodka Blue is een Zweedse wodka die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is. De wodka bevat geen extra toegevoegde suikers. De wodka is rijk, complex en full-boddied van smaak. De wodka is glad en zacht met een duidelijk karakter van graan gevolgd door een vleugje gedroogde vruchten.
Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 18,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170233

De Absolute Vodka Blue is een Zweedse wodka die uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt is. De wodka bevat geen extra toegevoegde suikers. De wodka is rijk, complex en full-bodied van smaak. De vodka is glad en zacht met een duidelijk karakter van graan gevolgd door een vleugje gedroogde vruchten. De belangrijkste ingrediënten in Absolut-Vodka zijn water en wintertarwe. Het water komt uit een diepe put in Ahus waar het beschermd is tegen onzuiverheden. 

Absolut Vodka 

Absolut Vodka is een van de bekendste vodka's ter wereld. In 1979 in de VS gelanceerd, heeft het het premium vodka landschap volledig herdefinieert, synoniem met kunst, cultuur en nachtleven. Door het starten van een revolutie in cocktailcreatie en het starten van een scala aan smaken die nog nooit eerder op de markt werden gelanceerd, werd Absolut een icoon in het maken van vodka''. Hier kunt u enkele van de populairste smaken en producten van Absolut ontdekken, en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd.

Maak ook kennis naar de overige smaken van Absolut Vodka. 

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Absolut
Land Zweden
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Absolut Vodka Blue 1LTR
Uw waardering