Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Absolut Vodka Citron 0,70LTR

(0 reviews)
Absolut Vodka Citron is een heerlijke levendige drank met frisse aroma's voor een goede balans. Smaken als noten, sappige citroen en sterke limoen zijn waar te nemen in deze vodka. Een frisse vodka met een verzachtende smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 18,45
  • Koop 12 voor € 17,85
  • Koop 18 voor € 17,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Absolut Vodka Citron

Absolut Vodka Citron is een opvallende smaakvariant in het assortiment van Absolut Vodka. Deze Zweedse vodka staat bekend om zijn verfrissende citrussmaak, voornamelijk citroen, en biedt een heerlijke en zomerse twist aan traditionele cocktails. Absolut Citron heeft een heldere en natuurlijke citroensmaak. Het is niet te zoet en niet te zuur, maar biedt precies de juiste balans om de smaakpapillen te prikkelen. De citroensmaak is authentiek en verfrissend.

Ontdek het Assortiment van Pure en Smaakvolle Vodka

Absolut Vodka heeft een uitgebreid assortiment dat zowel klassieke ongeflavourde vodka als diverse smaakvarianten omvat. Enkele populaire opties zijn Absolut Citron met citroensmaak, Absolut Vanilla met vanille smaak, Absolut Raspberri met frambozensmaak en de populair Absolut Vodka zelf. Deze variëteiten bieden tal van mogelijkheden voor het maken van diverse cocktails en drankjes.

Absolut Vodka

Absolut Vodka is een wereldberoemd Zweeds vodka merk met diepe wortels in Zweden. Het werd voor het eerst gedistilleerd in 1879 in Åhus, een stad in het zuiden van Zweden, en is sindsdien synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk staat bekend om het gebruik van zuiver bronwater uit een eigen bron in Åhus, samen met hoogwaardige wintergranen, om een vodka van uitzonderlijke zuiverheid te produceren. Bovendien heeft Absolut zich gecommitteerd aan duurzaamheid en milieubewustzijn in zijn productieprocessen. Met zijn internationale succes en diverse smaakvarianten heeft Absolut Vodka Zweden op de kaart gezet als een producent van premium vodka.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Absolut
Land Zweden
Artikelnummer 20170230G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op