Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

After Shock Blue 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
After Shock Blue heeft een frisse heldere mint smaak en wordt geproduceerd in Canada door Jim Beam Brands. Een heerlijke likeur die wij aanbieden in meerdere soorten om bijvoorbeeld mee te shotten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

After Shock Blue

After Shock Blue heeft een frisse heldere mint smaak en wordt geproduceerd in Canada door Jim Beam Brands. Een heerlijke likeur die wij aanbieden in meerdere soorten om bijvoorbeeld mee te shotten. Aftershock Blue is een likeur afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. 

Bevries en Schud

Een uniek kenmerk van After Shock is het advies om de fles in de vriezer te bewaren en voor het serveren krachtig te schudden. Dit versterkt de smaken en zorgt voor een verfrissende ervaring. After Shock Blue is populair als een shot, vaak geserveerd in kleine glazen om de krachtige smaak te waarderen. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in verschillende cocktails om een pittige twist toe te voegen. Meer op zoek naar een kaneel smaak? Bekijk dan eens de Red Shock variant. 

Jacob Beam

Jacob Beam verkocht zijn eerste vat bourbon in 1795 en legde daarmee de basis voor een duurzaam familiebedrijf. Na zeven generaties en 30 familieleden van meester-distilleerders, gaat de familietraditie van Jim Beam tot heden verder. In 2005 vulde Frederick Booker Noe III, de achterkleinzoon van Jim Beam, het 10 miljoenste vat Jim Beam, waardoor de traditie van Jacob Beam levend bleef voor de volgende generatie bourbondrinkers.

Maak ook kennis met de overige merken van Jacob Beam.

Meer informatie
Soort Mix
Merk After Shock
Land Canada
Artikelnummer 20170408W
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker shotje
Een heerlijk drankje hoor! Deze is heel erg lekker om te shotten.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op