Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Agwa de Bolivia 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Agwa de Bolivia is gemaakt van verschillende destillaten zoals Boliviaanse cocabladeren, Chinese ginseng en Braziliaanse Guarana. Hierna wordt het product verscheept naar Amsterdam waar de cocabladeren gedestilleerd worden met een mix van 36 natuurlijke kruiden en andere botanische producten.

  • Koop 6 voor
    € 23,55
  • Koop 12 voor
    € 22,95
  • Koop 18 voor
    € 22,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Agwa de Bolivia 0,70LTR

Agwa de Bolivia is een samenspel tussen Nederland en Colombia. De Agwa de Bolivia is gemaakt van verschillende destillaten zoals Boliviaanse cocabladeren, Chinese ginseng en Braziliaanse Guarana. Hierna wordt het product verscheept naar Amsterdam waar de cocabladeren gedestilleerd worden met een mix van 36 natuurlijke kruiden en andere botanische producten. De Agwa Bolivia heet een complexe reeks smaken gecreëerd. De smaak van Agwa de Bolivia is bitter en toch zoet met kenmerkende smaken van Zuid-Amerika, vooral die van cocablad.

Agwa de Bolivia puur of in de mix

Door zijn unieke smaakprofiel is Agwa de Bolivia een interessante toevoeging aan verschillende cocktails. Het kan een spannend ingrediënt zijn voor mixologen die op zoek zijn naar vernieuwende creaties. De Agwa is perfect voor een mixdrank met bijvoorbeeld cocablad of limoencocktail. Je kunt de Agwa de Bolivia ook prima “on the rocks” drinken.

De Mystieke Smaak van Absinthe

Agwa de Bolivia heeft vaak een heldergroene kleur, wat bijdraagt aan zijn visuele aantrekkingskracht. De levendige kleur weerspiegelt de frisheid en natuurlijke ingrediënten van de Absinthe. De smaak van Absinthe is uniek en kenmerkend. Het wordt gekenmerkt door een complexe balans van kruidige, bittere en anijsachtige tonen, met een onderscheidende aardse afdronk. Het wordt vaak beschreven als een ervaring voor de zintuigen, waarbij de smaken evolueren en zich ontvouwen naarmate de drank wordt genoten. 

De Magische Groene Transformantie

De kruiden worden eerst gemengd met een neutrale alcohol, meestal van graan of druiven. Dit mengsel ondergaat een maceratieproces, waarbij de essentiële oliën en smaken van de kruiden in de alcohol worden opgenomen. Na enkele dagen van maceratie wordt het mengsel zorgvuldig gedestilleerd, waardoor een geconcentreerde vloeistof ontstaat die bekend staat als de "blanche" of ongekleurde Absinthe. Nu komt het kenmerkende groene aspect van Absinthe naar voren. De blanche wordt op smaak gebracht met extra kruiden, waarbij vaak een extract van alsem wordt gebruikt om de groene kleur te intensiveren. Dit proces geeft de drank niet alleen zijn iconische groene tint maar draagt ook bij aan de complexe smaken. Het is echter belangrijk op te merken dat traditionele Absinthe geen kunstmatige kleurstoffen bevat.

Meer informatie
Soort Absinthe
Merk Agwa
Land Nederland
Artikelnummer 20170410G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
koud drinken met veel ijs!
heerlijk om shotjes mee te doen.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op