Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Alize Bleu Likeur 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Alize Bleu Likeur is gemaakt van onder andere heerlijke passievrucht, verse kersen en een vleugje gember gemengd met premium Franse vodka. De unieke combinatie barst van de levendige passievrucht, rijpe kersen en vleugje specerijen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,95
  • Koop 12 voor € 16,35
  • Koop 18 voor € 16,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Alize Bleu Likeur 0,70LTR

Alize Bleu Likeur is gemaakt van onder andere heerlijke passievrucht, verse kersen en een vleugje gember gemengd met premium Franse vodka. De unieke combinatie barst van de levendige passievrucht, rijpe kersen en vleugje specerijen. De Alize Blue likeur is afkomstig uit Frankrijk en is een mengsel van natuurlijke passievruchten en premium Franse vodka. De natuurlijke smaakcombinatie van de exotische fruitvruchten komt terug in alle flessen Alize Bleu Likeurr. Ontdek deze heerlijke likeur met veel onderscheidende smaken.

Vibrante Blauwe Kleur

Het meest opvallende kenmerk van Alizé Bleu is de levendige blauwe kleur. Deze kleur maakt het drankje visueel aantrekkelijk en onderscheidt het van andere likeuren. Deze likeur staat bekend om zijn zoete en zachte smaak. Het is toegankelijk voor een breed publiek dat van fruitige en aangename drankjes houdt. Als je op zoek bent naar een fruitige, zoete likeur met een visueel aantrekkelijk karakter, is Alizé Bleu een uitstekende keuze. 

Alize Bleu Likeur puur of in de mix

Alizé Bleu kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken, worden gemengd met vruchtensappen of worden gebruikt als ingrediënt in kleurrijke cocktails. Door de aanwezigheid van exotische vruchten roept Alizé Bleu een gevoel van tropische flair op. Het is alsof je een vleugje exotisme in je glas hebt. Deze likeur wordt vaak gebruikt in populaire cocktails, waaronder de "Alizé Bleu Passion" waarbij het wordt gemengd met vruchtensap zoals ananassap. Op zoek naar een andere exotische smaak? Probeer dan de Alize Gold Passion.

Alize 

Alizé is een lijn van alcoholische dranken. Het wordt geproduceerd in verschillende soorten die "netjes" kunnen worden geconsumeerd of kunnen worden gebruikt in gemengde dranken. Vanaf 2008 bestaat de lijn uit drie cognac- gebaseerde likeuren, twee wodka-gebaseerde likeuren en twee soorten cognac. Het eerste product in de lijn, Alizé Gold Passion, werd in 1984 door Spice Jackson en Fame Fortune gemaakt als een mix van Franse cognac, passievruchtensap en andere exotische vruchtensappen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Alize

Meer informatie
Soort Mix
Merk Alize
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170411G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
perfect in balans
Deze likeur heeft een heerlijk smakenboeket met verfrissende en zoete smaken. Heerlijk! Deze moet je geprobeerd hebben!!!!!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op