Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Amaretto Casoni Likeur 0,70LTR

(0 reviews)

De Amaretto Casoni likeur is één van meest bekende Italiaanse dranken ter wereld. De drank is heel erg veelzijdig. De likeur is een rijk boeket aan smaken waarin de amandelgeur zich mengt met de delicate smaken van cacao en vanille.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,35
  • Koop 12 voor € 13,05
  • Koop 18 voor € 12,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Amaretto Casoni likeur

De Amaretto Casoni likeur is één van meest bekende Italiaanse dranken ter wereld. Amaretto Casoni Likeur is een heerlijke Italiaanse likeur die bekend staat om zijn karakteristieke zoete amandelsmaak en aromatische kwaliteiten. Met zijn lange geschiedenis en veelzijdige toepassingen, biedt deze likeur een unieke smaakervaring. De Amaretto Casoni heeft door de jaren heen veel prijzen gewonnen bij internationale drankwedstrijden.

Onmiskenbare amandelsmaak

Amaretto Casoni heeft een onmiskenbare amandelsmaak met tonen van zoetigheid en een vleugje bitterheid. De naam "amaretto" is afgeleid van het Italiaanse woord "amaro," wat "bitter" betekent, en het weerspiegelt de subtiele balans tussen zoet en bitter in deze likeur.

Amaretto in de mix

Deze Casoni likeur is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Het is een essentieel ingrediënt in klassieke cocktails zoals de Amaretto Sour en de Godfather, maar het kan ook puur worden geserveerd over ijs of worden gebruikt in desserts en koffie.

 

Meer informatie
Soort Whisky likeur
Merk Casoni
Land Italië
Artikelnummer 20170454G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op