Amarula Cream 1LTR

Amarula Cream 1LTR

Amarula Cream 0,70LTR

De Amarula Cream is een inheemse drank afkomstig uit Afrika. De vrucht rijpt van half januari tot half maart waardoor de vrucht zijn kenmerkende smaak en rijke gele kleur krijgt. De Amarula cream wordt gedistilleerd in koperen potstillers om de karakteristieke smaakvolle amarula-geest te produceren. 

€ 12,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170414

De Amarula Cream is een inheemse drank afkomstig uit Afrika. De vrucht rijpt van half januari tot half maart waardoor de vrucht zijn kenmerkende smaak en rijke gele kleur krijgt. De Amarula cream wordt gedistilleerd in koperen potstillers om de karakteristieke smaakvolle amarula-geest te produceren. Na twee jaar rijping is de laatste stap in de creatie van de Amarula cream het mengen van de likeur met de beste, verse room tot een zachte consistentie. Het oproomproces is van de hoogste standaard wat resulteert in een roomproduct dat heerlijk rijk en zacht is, met een alcoholpercentage van 17%.

Amarula

De Amarula cream wordt gedistilleerd in koperen potstillers om de karakteristieke smaakvolle amarula-geest te produceren. Na twee jaar rijping is de laatste stap in de creatie van de Amarula cream het mengen van de likeur met de beste, verse room tot een zachte consistentie. Het oproomproces is van de hoogste standaard wat resulteert in een roomproduct dat heerlijk rijk en zacht is, met een alcoholpercentage van 17%.

Maak ook kennis met de overige likeruen van Amarula Cream

Meer informatie
Categorie Koffie likeur
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 17%
Merk Amarula
Land Zuid-Africa
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Amarula Cream 0,70LTR
Uw waardering