Calisay Likeur 0,70LTR

Calisay Likeur 0,70LTR

Anis Del Mono Dulce 0,70LTR

De Anis Del Mono is gemaakt in grote roestvrijstalen tanks, de drank wordt gemaakt van rietsuiker, gedemineraliseerd water en neutrale alcohol van zeer hoge kwaliteit. De ingrediënten worden geroerd en vervolgens 72 uur met rust gelaten hierdoor gaat het mengsel homogeniseren voor de filtratie en botteling. De Anis Del Mono is helder van kleur. De drank heeft een gladde aroma’s van verse anijs op de neus.

€ 13,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20170416

De Anis Del Mono is gemaakt in grote roestvrijstalen tanks, de drank wordt gemaakt van rietsuiker, gedemineraliseerd water en neutrale alcohol van zeer hoge kwaliteit. De ingrediënten worden geroerd en vervolgens 72 uur met rust gelaten hierdoor gaat het mengsel homogeniseren voor de filtratie en botteling. De Anis Del Mono is helder van kleur. De drank heeft een gladde aroma’s van verse anijs op de neus. De drank heeft een subtiel mondgevoel met een ongelofelijke weelderige afdronk. De Anis del Mono is de perfecte spijsvertering na een maaltijd. De drank is heerlijke te mengen met espresso, room en citroenverschil.

Anis Del Mono Dulce

De Anis Del Mono is gemaakt in grote roestvrijstalen tanks, de drank wordt gemaakt van rietsuiker, gedemineraliseerd water en neutrale alcohol van zeer hoge kwaliteit. De ingrediënten worden geroerd en vervolgens 72 uur met rust gelaten hierdoor gaat het mengsel homogeniseren voor de filtratie en botteling. De Anis Del Mono is helder van kleur. De drank heeft een gladde aroma’s van verse anijs op de neus. De drank heeft een subtiel mondgevoel met een ongelofelijke weelderige afdronk.

Maak ook kennis met de overige dranken van Anis Del Mono Dulce. 

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 35%
Merk Anis del Mono Dulce
Land Spanje
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Anis Del Mono Dulce 0,70LTR
Uw waardering