Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Appleton Signature Blend 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Appleton Signature Blend is een van de bekendste rum van Jamaica. Sinds 1749 wordt er bij Appleton Estate rum geproduceerd. Hiermee is dit één van de oudste ondernemingen van het eiland.
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,90
  • Koop 12 voor € 21,30
  • Koop 18 voor € 21,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Appleton Signature Blend 0,70LTR

Appleton Signature Blend is een volle krachtige rum uit Jamaica die een lange tijd heeft gerijpt op eikenhouten vaten. Het is een blend van 15 gevarieerde stijlen rum. Elke rum heeft minimaal 5 tot 10 jaar gerijpt om tot de unieke en karakteristieke smaak te komen. 

De perfecte mix van Jamaicaanse erfgoed

Appleton Signature Blend is een uitmuntende Jamaicaanse rum die het rijke erfgoed en de smaak van het Caribische eiland tot leven brengt. Deze rum is een harmonieuze blend van diverse aged rums en is een ware favoriet onder rumliefhebbers. Appleton Signature Blend heeft een complex smaakprofiel met tonen van rijpe bananen, vanille, karamel en lichte kruiden. De rum heeft een zachte en uitnodigende zoetheid met een aangename afdronk.

Appleton Signature Blend in de mix

Appleton Signature Blend is veelzijdig en kan zowel puur als in een verscheidenheid aan cocktails worden genoten. Het is een essentieel ingrediënt in klassieke drankjes zoals de Mai Tai en de Jamaicaanse Rum Punch.

Appleton Rum

Appleton is een van de bekendste rums van Jamaica en een van de oudste ondernemingen op het eiland. Hier wordt sinds 1749 rum geproduceerd. De plantage bestond al in 1655, het jaar dat de Engelsen het eiland Jamaica op de Spanjaarden veroverden. Het bedrijf omvat een plantage van 4400 hectare, waar ongeveer 216.000 ton suikerriet per jaar wordt geproduceerd. Het bedrijf is sinds 1916 in handen van de firma J.Wray and Nephew, uit de hoofdstad Kingston. Wray and Nephew maakt sinds 2012 deel uit van de Gruppo Campari. In 2002 werd de grens van 1.000.000 verkochte flessen per jaar gepasseerd.

Maak ook kennis met de overige dranken van Appleton Rum. 

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Appleton
Land Jamaica
Artikelnummer 20170010F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
lekkere blend
Ik ben nogal van het uitproberen met verschillende soorten blends, en dit is toch een van de lekkere.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op