Malibu Coconut

Malibu Coconut 0,70LTR

Angostura rum 1919 rum

Angostura rum 1919 0,70LTR

Bacardi 8 Years Old 0,70LTR

Rating:
100% of 100
Bacardi 8 years old rum heeft gerijpt op zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten voor meer dan acht jaar. Bacardi 8 years old is een zachte, rijke en zeer smaakvolle rum met aroma’s van gedroogde pruimen, dadels, vanille en karamel. De Bacardi 8 years old is een mooie golden rum waarvan zowel puur als in de mix volop genoten kan worden. Cheers!
Normale prijs € 32,95 Speciale prijs € 27,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170006

Bacardi 8 years old rum heeft gerijpt op zorgvuldig geselecteerde eikenhouten vaten voor meer dan acht jaar. Bacardi 8 years old is een zachte, rijke en zeer smaakvolle rum met aroma’s van gedroogde pruimen, dadels, vanille en karamel. De Bacardi 8 years old is een mooie golden rum waarvan zowel puur als in de mix volop genoten kan worden.

Bacardi Rum

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. Dit merk komt oorspronkelijk uit Cuba en is nu niet meer weg te denken. Bekend over de gehele wereld. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Categorie Gold rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Bacardi
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bacardi 8 Years Old 0,70LTR
Uw waardering