Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bacardi Carta Negra 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Bacardi Carta Negra Black is een stevige en zoete bruine rum. De bruine kleur dankt deze Bacardi Carta Negra aan de lange rustperiode op donkere eikenhouten vaten die speciaal voor Bacardi worden geselecteerd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,70
  • Koop 12 voor € 16,10
  • Koop 18 voor € 15,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Negra 70CL

Bacardi Carta Negra is een bijzondere donkere rum die bekendstaat om zijn diepe intensiteit en rijke smaakprofiel. Met zijn karakteristieke zwarte fles is deze rum een eerbetoon aan de vakmanschap en traditie van Bacardi. 

Diepe intensiteit en rijke smaak in een zwarte fles

Bacardi Carta Negra Black is een stevige en zoete bruine rum. De bruine kleur dankt deze Bacardi Carta Negra aan de lange rustperiode op donkere eikenhouten vaten die speciaal voor Bacardi worden geselecteerd. De smaak van vanille, karamel en chocolade zijn kenmerkend voor de Bacardi Carta Negra Black.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Bacardi Carta Negra je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi Carta Negra in de mix

Bacardi Carta Negra past thuis in verschillende soorten mixen en cocktails. Een voorbeeld van een cocktail is de Classic Daiquiri, ook wel bekend als Hemingway’s Favoriet. Voor deze cocktail is 40 ml Bacardi Carta Negra, 25 ml limoen sap en 10 ml suikersiroop. Voeg deze ingrediënten samen en een shaker en giet uit in een gekoeld martiniglas. Om de cocktail af te garneren kunt u een schijfje limoen gebruiken.

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170016G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijk intens van smaak
Echt een heerlijke rum! Drink hem met veel ijs en gemixt met cola.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op