Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bacardi Carta Oro 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Bacardi Carta Oro is een goudkleurige rum die ontstaat door het rijpingsproces op gebrand eikenhout. Deze heerlijke Gold rum heeft een zacht karakter en is ideaal om te mixen, in cocktails of puur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 15,95
  • Koop 12 voor € 15,35
  • Koop 18 voor € 15,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Carta Oro

Bacardi Carta Oro (Bacardi Gold) is een goudkleurige rum die ontstaat door het rijpingsproces op gebrand eikenhout. Deze heerlijke Gold rum heeft een zacht karakter en is ideaal om te mixen, in cocktails of puur. Bacardi Carta Oro typeert zich door de warme smaak van karamel, walnoten, vanille, rozijnen en amandelen.

Bacardi Carta Oro Gold Rum

Door de goudkleur van deze Bacardi Carta Oro, wordt deze ook wel de Bacardi Carta Oro gold rum genoemd. Bacardi Carta Oro ondergaat een rijpingsproces in speciaal geselecteerde eikenhouten vaten, waardoor het zijn gouden kleur en complexe smaakprofiel krijgt. Het is een premium rum met een subtiele diepte.

De veelzijdigheid van Bacardi Carta Oro maakt het geschikt voor zowel puur genieten als mixen in cocktails. Het is een essentieel ingrediënt in klassieke drankjes zoals de Cuba Libre, de El Presidente of gewoon met cola.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Bacardi Carta Oro je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170017G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijke zachte Gold rum om puur te drinken
Wij vinden de Bacardi Carta Oro (Bacardi Gold) een lekkere rum om puur te drinken.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op