Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bacardi Mojito 0,70LTR

5/5.0 (2 reviews)
Bacardi Mojito is een premium product dat de consument in staat stelt om een handomdraai een kwalitatieve Moijto cocktail te serveren. De basis van dit product bestaat uit BACARDÍ Superior Rum, aangevuld met munt, limoen en suiker.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,75
  • Koop 12 voor € 13,45
  • Koop 18 voor € 13,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Mojito

Bacardi Mojito is een premium product dat de consument in staat stelt om een handomdraai een kwalitatieve Moijto cocktail te serveren. Het geheime ingrediënt dat deze cocktail tot leven brengt, is Bacardi Carta Blanca rum. Deze heldere en lichte rum voegt een zachte zoetheid en een vleugje tropisch karakter toe aan de mix.

De verfrissende klassieker die de zomer vangt in een glas

De Bacardi Mojito is de perfecte keuze voor zomerevenementen, barbecues, of gewoon om te genieten op een warme dag. De combinatie van rum, munt en limoen zorgt voor een verfrissende en smaakvolle ervaring die je zeker zal bevallen. Geniet ervan met mate en proost op de zomer! De toevoeging van bruisend water geeft de Bacardi Mojito zijn verfrissende bruis en maakt van dit drankje een dorstlessende keuze op een warme dag.

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170425G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijk
Dit is echt een heerlijke mojito. Een aanrader voor de liefhebbers!
star star star star star
Voor mojito liefhebbers
Normaal maak ik altijd zelf een mix van rum, suiker, limoensap en muntblaadjes maar deze is al helemaal kant en klaar net zo lekker. Echt een aanrader! En je bent uiteindelijk nog goedkoper uit ook.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op