Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bacardi Spiced 1,5 Liter

(0 reviews)
De Bacardi Spiced is een kruidige rum en de vervanger van Bacardi Oakheart. De rum is rokerig en kruidig van smaak. Doordat het product minstens 1 jaar heeft gerijpt in verschroeide eikenhouten vaten komt het de smaak ten goede.
minus plus
  • Koop 6 voor € 29,60
  • Koop 12 voor € 29,00
  • Koop 18 voor € 28,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bacardi Spiced Rum Magnum 1,5 Liter

De Bacardi Spiced Rum is een kruidige rum en de vervanger van Bacardi Oakheart. De rum is rokerig en kruidig van smaak. Doordat het product minstens 1 jaar heeft gerijpt in verschroeide eikenhouten vaten komt het de smaak ten goede. Hierdoor heeft het een stevige smaak. Daarnaast heeft deze bacardi rum in de smaak tonen van noodmuskaat, vanille en kaneel.

Grootse genoegens Bacardi in elke slok

De Bacardi Spiced Magnum Fles is een indrukwekkend statement van genot voor de liefhebbers van kruidige rum. Met zijn royale formaat van 1,5 liter biedt deze Magnum-fles een overvloedige voorraad van de rijke en krachtige Bacardi Spiced, waardoor het perfect is voor bijzondere gelegenheden en gedeelde vreugdemomenten. 

Bacardi

Bacardi is het meest bekende drankmerk als het gaat om rum. De Bacardi-distilleerderij, opgericht in 1862 in Santiago de Cuba, is wereldberoemd om zijn rum. Hoewel het bedrijf later verhuisde van Cuba naar Puerto Rico, behoudt Bacardi zijn erfenis en vakmanschap. Dit merk wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht. Ieder jaar worden er meer dan 200 miljoen flessen met Bacardi rum verkocht. Inmiddels is Bacardi één van de grootste drankconcerns ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Soort Flavoured Rum
Merk Bacardi
Land Cuba
Artikelnummer 20170027F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op