Bacardi Pineapple

Bacardi Pineapple 0,70LTR

Bacardi Razz

Bacardi Razz 0,70LTR

Bacardi Pineapple 1LTR

Bacardi Pineapple is gemaakt van Bacardi Rum, waarbij natuurlijke ananasaroma's zijn toegevoegd. Door de exotische smaak wordt deze drank voornamelijk gezien als een typisch zomerdrankje. Door één deel Bacardi Pineapple te combineren met drie delen sinas en een aantal ijsblokjes beleef je de ultieme smaaksensatie.

UITVERKOCHT

Normale prijs € 27,95 Speciale prijs € 18,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170029
  • Koop 6 voor € 17,95 per fles
  • Koop 12 voor € 16,95 per fles

Bacardi Pineapple bestaat uit een mix van Bacardi Rum en natuurlijke ananasaroma's. De drank heeft een heldere kleur en is verpakt in een mooie, unieke fles. Bacardi Pineapple staat voor velen bekend als een echt zomerdrankje. Deze drank is door zijn unieke smaak, niet te vergelijken met andere "spirit" dranken. 

Bacardi Rum

In 1862 begon Don Facundo Bacardi een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde Bacardi, de zachte en fijne smaak van de rum. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardi. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bacardi Rum.

Meer informatie
Categorie Flavoured Rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 32%
Merk Bacardi
Land Cuba
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bacardi Pineapple 1LTR
Uw waardering