Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Badel Kruskovac Svatovski perenlikeur 1LTR

5/5.0 (1 reviews)
Badel Kruskovac Svatovski perenlikeur is een heerlijke likeur die oranje van kleur is. De likeur heeft sterke geuren van peren en zuurtjes. De likeur heeft een volle stevige afdronk.
  • Koop 6 voor
    € 15,35
  • Koop 12 voor
    € 14,75
  • Koop 18 voor
    € 14,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Badel Kruskovac Svatovski perenlikeur 1LTR

De Badel Kruskovac perenlikeur is een heerlijke likeur uit Kroatië die oranje van kleur is. De likeur heeft sterke geuren van peren en zuurtjes. De likeur heeft een volle stevige afdronk. De cocktail is heerlijk om puur te drinken of in de mix. De Kruskovac perenlikeur heeft een alcoholpercentage van 25%. 

De overvloedige smaak van Kroatische peertraktatie

Badel Kruskovac Svatovski heeft een heldere en natuurlijke perensmaak die doet denken aan vers geplukte peren uit Kroatië. Het heeft een verleidelijke zoetheid en een verfrissende fruitige afdronk. Badel is een bekende Kroatische distilleerderij met een lange geschiedenis van likeurproductie. Deze likeur is een trots voorbeeld van de kwaliteit en traditie van Kroatische distillatiekunst.

Badel Kruskovac Svatovski in de mix

Deze likeur is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan cocktails. Probeer het in drankjes zoals de Pear Martini, de Pear Bellini of gewoon met ijs voor een zuivere en fruitige sipper.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Badel Kruskovac
Land Kroatië
Artikelnummer 20170670F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Heerlijk
Echt een heerlijke perenlikeur! Wie gek is op likeur en peren moet deze eens proberen.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op