Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Baileys Original Likeur 1,5LTR

(0 reviews)

Baileys Original Likeur is een Ierse roomlikeur die voor het eerst in 1974 geïntroduceerd is. De drank bestaat uit een combinatie tussen Irish whisky, room en vanille. Deze combinatie zorgt voor de perfecte smaak. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 31,40
  • Koop 12 voor € 30,80
  • Koop 18 voor € 30,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Baileys Original Likeur 1,5LTR

De Baileys Irish Cream Likeur Magnum is een indrukwekkende en royale fles van 1,5 liter, gevuld met de iconische Baileys Irish Cream-likeur. Deze Magnum-fles biedt een overvloedige voorraad van de heerlijke en romige Baileys, waardoor het perfect is voor speciale gelegenheden en gedeelde genietmomenten. 

Groot Formaat, Grote Indruk

Met zijn royale formaat van 1,5 liter is de Baileys-fles een visueel opvallend stuk dat de aandacht trekt en indruk maakt. Het is een uitnodiging om groots te genieten van de Ierse luxe. Op zoek naar een kleiner formaat? Baileys Original Likeur is er ook in 1 liter en 0,70cl formaat. 

Baileys

Baileys is een bekend en gerespecteerd merk dat vooral bekend staat om zijn iconische likeur. Baileys Irish Cream werd voor het eerst geïntroduceerd in 1974 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest herkenbare en geliefde likeurmerken ter wereld. Baileys Irish Cream wordt geproduceerd in Dublin, Ierland. Het productieproces omvat het mengen van Ierse whiskey, room van de hoogste kwaliteit, vanille, chocolade en andere smaakstoffen. Dit mengsel wordt zorgvuldig geblend om de kenmerkende smaak en textuur van Baileys te creëren. 

Baileys is wereldwijd een enorm populair merk geworden en wordt in meer dan 160 landen verkocht. Het wordt vaak genoten als een drankje op zichzelf, in koffie, in cocktails en als ingrediënt in verschillende desserts en recepten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Baileys

Meer informatie
Soort Whisky likeur
Merk Bailey's
Land Ierland
Artikelnummer 20170427G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op