Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Barceló Imperial Onyx Rum 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Barceló Imperial Onyx Rum is een Dominicaanse rum met een complex karakter. Aroma's van appel, kaneel, sinaasappel en dadels zijn te bespeuren op de neus, terwijl in de mond tonen van toffee, cacao en een vleugje peper naar voren komen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 33,90
  • Koop 12 voor € 33,30
  • Koop 18 voor € 32,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Barceló Imperial Onyx Rum 0,70LTR

Barceló Imperial Onyx Rum 0,70LTR is een verfijnde rum uit de Dominicaanse Republiek die bekend staat om zijn diepe smaken en complexe karakter. Deze rum is een eerbetoon aan de rijke rumtradities van de Cariben en biedt een luxueuze en smaakvolle ervaring. Deze rum heeft een heerlijke smaak met tonen van toffee en cacao. Daarnaast is er ook een vleugje peper te bespeuren in de mond. Deze smaak wordt aangevuld met aroma's van appel, kaneel, sinaasappel en dadels.

Ron Barcelo Rum

Ron Barceló is ontstaan in 1930, in de Dominicaanse Republiek. Destijds droeg het bedrijf de naam Barceló & Co. De rum werd al snel populair onder de bevolking en gedurende de jaren '80 werd de rum naar ruim 10 landen geëxporteerd, met Spanje als grootste afnemer.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Barcelo Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Barcelo
Land Dominicaanse Republiek
Artikelnummer 20170130G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Heerlijk
Echt een heerlijke rum! Zeker een aanrader.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op