Beefeater 24

Beefeater 24 Gin 0,70LTR

Bayswater London Dry Gin 0,70LTR

Bayswater London Dry Gin is een bijzondere gin-soort. Dit bedrijf is de enige distilleerderij die zijn eigen gin bottelt. Ook het distilleren doen ze zelf. Dit bedrijf is vernoemd naar de beroemde wijk Bayswater uit Londen. In de neus zijn hints van jeneverbes te vernemen, terwijl tonen van nootmuskaat en citrus het smaakpalet vormen.

Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 32,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170146

Bayswater London Dry Gin is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en is vernoemd naar een van de bekendste wijken uit Londen, namelijk Bayswater. Dit merk is de enige distilleerderij die zijn eigen gin distilleren en bottelen. Deze gin wordt gemaakt van graan er maar liefst 9 botanicals. Hij wordt 5 maal gedistilleerd en gemaakt in kleine partijen. Bij het openen van de fles wordt de neus geprikkeld door de geur van jeneverbes. In de smaak voeren tonen van citrus en nootmuskaat de boventoon. In de afdronk zijn tonen van citroen en sinaasappelschil waar te nemen.

Bayswater Gin

Bayswater Gin is de enige echte London Dry Gin die nog steeds gedistilleerd wordt in Londen. De gin dankt zijn naam aan de bekende Londense wijk Bayswater. De gin kenmerkt zich door zijn verschillende Botanicals naast het gebruikte graan. Het wordt geproduceerd in kleine hoeveelheden en het wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd alvorens het gebotteld wordt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bayswater Gin.

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Bayswater
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bayswater London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering