Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bayswater London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bayswater London Dry Gin is een bijzondere gin-soort. Dit bedrijf is de enige distilleerderij die zijn eigen gin bottelt. Ook het distilleren doen ze zelf. Dit bedrijf is vernoemd naar de beroemde wijk Bayswater uit Londen.

  • Koop 6 voor
    € 39,35
  • Koop 12 voor
    € 38,70
  • Koop 18 voor
    € 38,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bayswater London Dry Gin 0,70LTR

Bayswater London Dry Gin is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en is vernoemd naar een van de bekendste wijken uit Londen, namelijk Bayswater. Dit merk is de enige distilleerderij die zijn eigen gin distilleren en bottelen. Deze gin wordt gemaakt van graan er maar liefst 9 botanicals. Hij wordt 5 maal gedistilleerd en gemaakt in kleine partijen. Bij het openen van de fles wordt de neus geprikkeld door de geur van jeneverbes. In de smaak voeren tonen van citrus en nootmuskaat de boventoon. In de afdronk zijn tonen van citroen en sinaasappelschil waar te nemen.

Gin in de mix

Deze gin is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt in klassieke cocktails zoals de Gin and Tonic, Martini en Negroni. Het is ook geschikt voor creatieve cocktailcreaties. Een fles Bayswater London Dry Gin is tevens een geweldig cadeau voor liefhebbers van gin en mensen die de smaak van Londen willen ervaren. Het klassieke etiket en de fles dragen bij aan de aantrekkingskracht als geschenk.

Bayswater Gin

Bayswater Gin is de enige echte London Dry Gin die nog steeds gedistilleerd wordt in Londen. De gin dankt zijn naam aan de bekende Londense wijk Bayswater. De gin kenmerkt zich door zijn verschillende Botanicals naast het gebruikte graan. Het wordt geproduceerd in kleine hoeveelheden en het wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd alvorens het gebotteld wordt.

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Bayswater
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170146F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op