Mount Gay Black Barrel

Mount Gay Black Barrel 0,70LTR

Bear Hug Chili Pepper Tequila

Bear Hug Chili Pepper Tequila 1LTR

Bear Hug Cranberry Infused 1LTR

De Bear Hug Cranberry Infused is een mooie, pluche verse Amerikaanse Wodka. De fluweelachtige gladde, vijf keer gedestilleerde premium Wodka heeft als hoofdingrediënt veenbessen. De wodka heeft gearomatiseerde smaken van zoetige, levendige cranberries.

UITVERKOCHT

€ 24,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170238

De Bear Hug Cranberry Infused is een mooie, pluche verse Amerikaanse Wodka. De fluweelachtige gladde, vijf keer gedestilleerde premium Wodka heeft als hoofdingrediënt veenbessen. De wodka heeft gearomatiseerde smaken van zoetige, levendige cranberries. De naam van de wodka heeft men te danken aan de vele verschillende culturen op de wereld. De maker keken naar de bergen en waren het er over eens dat moedernatuur iets heerlijk magisch had. Uit deze gedachte werd de naam Bear Hug geboren.

Bear Hug Wodka

Alle Bear Hug Infusions zijn geïnspireerd door opmerkelijke mixdranken uit de Caraïben, Midden- en Zuid-Amerika. Infusie is een precisiewerk en een specialisme wat net als bij het maken van goede wijn tijd kost om op het juiste moment perfect gerijpte vruchten hun natuurlijke werk te laten doen qua kleur, geur en smaak. Bear Hug Infusions is zondermeer de natuurlijkste cocktail in de markt omdat er geen verdere toevoegingen en smaakstoffen worden gebruikt. Styled by nature!

Maak ook kennis met de overig dranken van Bear Hug Wodka
Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 21%
Merk Bear Hug
Land Verenigde Staten
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bear Hug Cranberry Infused 1LTR
Uw waardering