Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bear Hug Cranberry Infused 1LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Bear Hug Cranberry Infused is een mooie, pluche verse Amerikaanse Wodka. De fluweelachtige gladde, vijf keer gedestilleerde premium Wodka heeft als hoofdingrediënt veenbessen. De wodka heeft gearomatiseerde smaken van zoetige, levendige cranberries.

UITVERKOCHT

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Bear Hug Cranberry Infused is een mooie, pluche verse Amerikaanse Wodka. De fluweelachtige gladde, vijf keer gedestilleerde premium Wodka heeft als hoofdingrediënt veenbessen. De wodka heeft gearomatiseerde smaken van zoetige, levendige cranberries. De naam van de wodka heeft men te danken aan de vele verschillende culturen op de wereld. De maker keken naar de bergen en waren het er over eens dat moedernatuur iets heerlijk magisch had. Uit deze gedachte werd de naam Bear Hug geboren.

Bear Hug Wodka

Alle Bear Hug Infusions zijn geïnspireerd door opmerkelijke mixdranken uit de Caraïben, Midden- en Zuid-Amerika. Infusie is een precisiewerk en een specialisme wat net als bij het maken van goede wijn tijd kost om op het juiste moment perfect gerijpte vruchten hun natuurlijke werk te laten doen qua kleur, geur en smaak. Bear Hug Infusions is zondermeer de natuurlijkste cocktail in de markt omdat er geen verdere toevoegingen en smaakstoffen worden gebruikt. Styled by nature!

Maak ook kennis met de overig dranken van Bear Hug Wodka
Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Bear Hug
Land Verenigde Staten
Artikelnummer 20170238
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Echt een lekkere rum! Hij is puur wel lekker maar hij is lekkerder voor in de mix
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op