Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Belenkaya Vodka Gold 0,70LTR

(0 reviews)
De Belenkaya Vodka Gold is gemaakt van het zuiverste water en is een luxe spirit. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze Russische wodka. De wodka heeft een onvergetelijke smaak en nobele aroma’s zorgen voor een geweldige drank die met onweerstaanbare sensibiliteit wordt verzorgd.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Belenkaya gold vodka

De Belenkaya Vodka Gold is gemaakt van het zuiverste water en is een luxe spirit. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van deze Russische wodka. De wodka heeft een onvergetelijke smaak en nobele aroma’s zorgen voor een geweldige drank die met onweerstaanbare sensibiliteit wordt verzorgd. De Belenkaya word gemaakt door de houtskoolfiltering technologie toe te passen. Dit is de meest effectieve distillatiemethode, en dit is de reden voor de legendarische zuiverheid, smaak en aroma. Door de houtskool door te voeren absorbeert wodka zuurstof en krijgt het de ideale proefnotities. De houtskool brengt de delicate smaak en extra gladde smaak van Wodka uit.

 

Belenkaya Vodka

Belenkaya Vodka is gemaakt van het zuiverste en gezondste artesische water dat een unieke vloeistof- en elektrolytbalans heeft, evenals een zeer zachte smaak. Het water dat wordt geproduceerd volgens de principes van de eigen 200 meter diepe artesische putten in Siberische kwartslagen, hebben unieke eigenschappen met betrekking tot minerale waarden. Maak ook kennis met de overige dranken van Belenkaya Vodka.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Belenkaya
Land Rusland
Artikelnummer 20170239
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op