Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Belvedere Vodka 1,75LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Belvedere Vodka is een Poolse wodka, gemaakt uit een 600 jaar oude Poolse Wodka traditie. De Belvedere Vodka heeft een vleugje vanille met zachte kenmerken van room. De vanille varieert tussen hartig met een vleugje peper en kruiden en zoet.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Belvedere Vodka 1,75LTR

Belvedere Vodka is een vooraanstaande Poolse vodka die wereldwijd wordt gerespecteerd om zijn onberispelijke zuiverheid en uitzonderlijke kwaliteit. Deze premium vodka, vernoemd naar het Belweder-paleis in Warschau, biedt een elegante en verfijnde vodka-ervaring. Belvedere Vodka heeft een zachte en pure smaak met een subtiele zoetheid en een vleugje vanille. De premium vodka is bekend om zijn zijdezachte en verfijnde afdronk, waardoor het ideaal is om puur te genieten of in cocktails.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 3 liter biedt Belvedere je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Belvedere Vodka

De Belvedere Vodka wordt gemaakt doormiddel van de Polska-rogge, dit een speciaal erfgoedgraan en een van fijne granen die sinds de oudheid onveranderd is gebleven. Het graan is bekend door zijn vermogen om uitdagende grond en sterk wisselende temperaturen te weerstaan.

De rogge die Belvedere wordt slechts bij acht lokale landbouwpartners ingekocht om zo een traceerbaarheid van 100% te garanderen. De rogge die Belvedere gebruikt geeft een uitgesproken smaak en karakter. De kwaliteit van Wodka werd vroeger geassocieerd met de neutraliteit, maar Belvedere heeft de kenmerkende diepte en complexiteit van rogge altijd verdedigt. De productie van Belvedere wordt beheerst door de wet- en regelgeving van Polska Vodka, een van de strengste wodka-voorschriften ter wereld. De regelgeving schrijft voor dat alle productie op Poolse bodem moet plaatsvinden en de dranken moeten worden gemaakt van granen of aardappelen.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Belvedere
Land Polen
Artikelnummer 20170245G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Lekker
Dit is de lekkerste vodka die er bestaat!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op