Belvedere Vodka Magnum 3LTR

Belvedere Vodka Magnum 3LTR

Belvedere Vodka 6LTR

Belvedere Vodka 6LTR

Belvedere Vodka 1,75LTR

Belvedere vodka heeft een heerlijk vleugje vanille met zachte roomkenmerken. De wodka heeft een rijke, fluweelachtige textuur. In de smaak een vleugje peper en andere smaakvolle kruiden.
€ 99,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170245

De Belvedere Vodka wodka heeft een vleugje vanille met zachte roomkenmerken. De wodka heeft een rijke, fluweelachtige textuur. Sommige vanille varieert tussen zoet en hartig met een vleugje peper en kruiden. De Belvedere Vodka is een echte luxe Poolse wodka, gemaakt uit 600 jaar Poolse Wodka traditie. De Wodka is quadruple-gedestilleerd om de perfecte balans van karakter en zuiverheid te creëren. De wodka is perfect voor een martini of voor een andere cocktail. De wodka is glutenvrij en natuurlijk glad. 

Belvedere Vodka

Belvedere Vodka wordt geproduceerd van 100% Dankowskie Gold Rogge als single-grain ingrediënt. Dit drankenmerk is afkomstig uit een klein stadje Zyrardow in de Mazovian vlakte dichtbij Warschau in Polen. Belvedere is een handgemaakte Vodka in kleine series van superieure kwaliteit. Bij één kleine oneffenheid wordt de hele partij afgekeurd. Zo bent u verzekerd van een heerlijke Vodka! Tijdens het proces wordt deze Vodka maar liefst vier keer gedistilleerd om zo het unieke subtiele karakter van deze exclusieve Vodka naar voren te brengen. Niet voor niets is Belvedere overladen met prijzen en is het één van de meest geliefde Vodka's ter wereld.

Maak ook kennis met de overige dranken van Belvedere Vodka

Meer informatie
Categorie Premium Vodka
Inhoud 1,75 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Belvedere
Land Polen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Belvedere Vodka 1,75LTR
Uw waardering