berentzen apfelkorn

Berentzen Apfelkorn 0,70LTR

3 liter apfelkorn berentzen

Berentzen Apfelkorn 3LTR

Berentzen Apfelkorn 1LTR

Rating:
100% of 100
Berentzen Apfelkorn een echte klassieker in de aprés ski, maar ook op feestjes of gewoon thuis. Deze drank is gestookt volgens een oude traditie en is fris en zoet van smaak. Deze heerlijke drank heeft een alcoholpercentage van 18%.
Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 9,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171170

Apfelkorn

Berentzen Apfelkorn een echte klassieker in de aprés ski, maar ook op feestjes of gewoon thuis. Deze drank is gestookt volgens een oude traditie en heeft een frisse en zoete smaak. Deze heerlijke drank heeft een alcoholpercentage van 18%.

 

Berentzen Apfelkorn

Berentzen Apfelkorn is een drank die gemaakt is van een mix tussen jenever en appelsap. De drank werd voor het eerst geproduceerd in 1976 door de broers Friedrich en Hans Berentzen. Het was de doorbraak voor het familiebedrijf van Berentzen. De Berentzen Apfelkorn is de meest succesvolle nieuwe introductie, sinds de 2e wereldoorlog van een gedistilleerde drank in Duitsland. Vanaf 1979 werd de drank ook geëxporteerd naar het buitenland.

 

Berentzen

De Berentzen Apfelkorn werd geproduceerd door het familiebedrijf van de Duitse familie Berentzen. Het familiebedrijf is een van de grootste drankfabrikanten van Duitsland. Het bedrijf is in 1758 opgericht door de raadsheer Johann Bernard Tobias Berentzen in Haselünne. Het huidige kantoor van Berentzen zit momenteel ook nog steeds in Haselünne. Het bedrijf was 250 jaar in familiebezit, daarna was het van 2008 tot en met 2016 voor grotendeel in handen van de investeerder Aurelius AG.

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 18%
Merk Berentzen
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Berentzen Apfelkorn 1LTR
Uw waardering