Berentzen White Apple 0,70LTR

Berentzen White Apple 0,70LTR

Berentzen Winter Apfel 0,70LTR

Berentzen Winter Apfel is gemaakt van heerlijke typisch winterse specerijen. De smaak van kaneel en amandel komt goed naar boven in de smaak. Erg goed te combineren bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!
€ 11,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171177

Berentzen Winter Apfel 0,70LTR

Berentzen Winter Apfel is gemaakt van heerlijke typisch winterse specerijen. De smaak van kaneel en amandel komt goed naar boven in de smaak. Erg goed te combineren bij verschillende tapas, op een feestje of gewoon thuis! Leuk om te geven en om te krijgen!

Berentzen 

Het Duitse familiebedrijf Berentzen behoort tot de grootste drankenfabrikanten van Duitsland en staat vooral bekend om de productie van sterke dranken, maar ze produceren ook alcoholvrije dranken. De appellikeur wordt geproduceerd sinds 1975 en is gemaakt van 100% tarwe. Berentzen stelt van oudsher de hoogste eisen aan de kwaliteit van de grondstoffen. Voor de Apfelkorn worden bijvoorbeeld alleen de allerbeste Duitse appelrassen gebruikt, die pas wanneer ze goed rijp zijn worden geoogst.

Meer informatie
Categorie Mix
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 18%
Merk Berentzen
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Berentzen Winter Apfel 0,70LTR
Uw waardering