Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

AUGUSTIJN

1 product
Sorteer op

Augustijn Bier

Augustijn is een Belgisch abdijbier van hoge gisting. Sinds 1978 wordt het bier gebrouwen in Brouwerij van Steenberge in Ertvelde. Dit kloosterbier werd oorspronkelijk gebrouwen door de Augustijnenpaters van het Sint-Stefanus klooster te Gent. Op het etiket staat sinds 1295, maar het klooster werd pas opgericht in november 1296. In 1978 werd het recept en de verdeling van het bier overgenomen door de Ertveldse brouwerij en werd de smaak ook bijgesteld.

Augustijn Donker

Augustijn Donker is een donker bier met een licht gerookte smaak met toetsen van karamel en noten. Augustijn Donker heeft een roodbruine hazelnootkleur met volle schuimkraag. De smaak is volmondig en mild met toetsen van rozijnen en chocolade mooi in evenwicht. Dit speciaalbier heeft een alcoholpercentage van 8%.

Augustijn bier online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een mooi assortiment met verschillende (speciaal)bieren uit binnen- en buitenland. Wij bieden geweldige biermerken aan. Bekijk ons assortiment en laat u verrassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld Augustijn bier.

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.