Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

GRUNN

2 producten
Sorteer op

Grunn

De Grunn Bieren worden meer en meer verkocht in de horeca en bij de slijterijen. Bij tientallen horeca bedrijven, in Groningen en in de rest van Nederland, is het Grunn Bier verkrijgbaar hetzij op de tap hetzij uit de fles. Alle Grunn Speciaalbieren worden in flessen van 30 cl. en fusten van 20 liter afgevuld. Ook zijn er stenen kruiken en grote flessen met een inhoud van 75 cl.

De Groningse Stadsbrouwerij B.V. heeft in 2001 in samenwerking met de Nationaal Hunebed Informatie Centrum uit Borger, een serie streekbieren voor Drenthe ontwikkeld, te weten de Huyne Hup Bieren. In 2003 werd overgegaan naar een nieuwe uitstraling met focus op Hunebedbier. De Grunn-, Hunebed- (behalve de EKO) en de ABnormaal-bieren worden sinds 2004 gebrouwen volgens eigen receptuur bij drie verschillende brouwerijen in België en Duitsland. Omdat er hiervoor met drie verschillende giststammen wordt gewerkt zijn de smaakverschillen nu veel beter te proeven.

Grunn bier online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder assortiment met verschillende bieren uit binnen- en buitenland. Wij bieden geweldige biermerken aan. Bekijk ons assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld Grunn bier.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.