Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

HUTTENKLOAS

2 producten
Sorteer op

Huttenkloas

Geruime tijd hebben de twee initiatiefnemers gezocht naar een eigen ruimte om zelf te brouwen. In beeld kwamen een voormalige munitiebunker op het gesloten Vliegveld Twenthe, maar door alle toestanden rondom een eventueel weer openstellen voor het vliegverkeer, strandde dat plan. Ook deelname aan een project in Schalkhaar ging niet door, evenals een voormalig monumentaal voormalig fabriekspand in Hengelo verdween in de prullenmand.

Mogelijk brouwt Huttenkloas BV straks zijn speciale bieren op het voormalige brouwerijterrein van de Hengelosche Bierbrouwerij, tussen de Twekkelerweg en de Brouwerijstraat. Ontwikkelaar Ter Steege Vastgoed heeft de plannen voor de bouw van enkele appartementengebouwen al klaar maarp het terrein staan ook nog enkele vroegere panden van Hengelosch Bier, die vanwege het historisch belang behouden moeten blijven. Eén ervan is het ketelhuis waar, met name door de hoge ruimtes, niet makkelijk een nieuwe invulling aan te geven is. Wat zou er daarom mooier zijn dan de oude functie te herstellen? Daarop werd door de gemeente contact gezocht met de makers van Huttenkloas. Maar om welke reden is niet bekent maar dit ging niet door.

Huttenkloas online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder assortiment met verschillende bieren uit binnen- en buitenland. Wij bieden geweldige biermerken aan. Bekijk ons assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld Huttenkloas bier.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.