Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Blankenheym Oude Jenever 1LTR

(0 reviews)
Blankenheym Oude Jenever is een karakteristieke en zachte jenever, dubbelgebeid en met hoge kwaliteit! Deze Jenever is heerlijk puur te drinken maar ook erg lekker gekoeld of op kamertemperatuur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,10
  • Koop 12 voor € 16,50
  • Koop 18 voor € 16,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Blankenheym Oude Jenever 1LTR

In de wereld van gedistilleerde dranken is oude jenever een authentiek meesterwerk, een tijdloze creatie met een rijke geschiedenis en een diep gewortelde herkomst. Het verhaal van oude jenever is een reis door de ambachtelijke tradities en smaakvolle nuances van deze geliefde drank. Blankenheym Oude Jenever is een karakteristieke en zachte jenever, dubbelgebeid en met hoge kwaliteit! Deze Jenever is heerlijk puur te drinken maar ook erg lekker gekoeld of op kamertemperatuur. 

Kenmerken van Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.

Dominicus Blankenheym 

Dominicus Blankenheym was een Rotterdamse katholieke drankenhandelaar en wethouder. In 1850-1851 was Dominicus Blankenheym Senaatsvoorzitter. Hij was lid van de firma "Blankenheijm & Nolet" distillateurs te Rotterdam samen met zijn zwager Hubertus-Sigismundus Nolet.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Blankenheym
Land Nederland
Artikelnummer 20170963G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op