Budgetdranken.nl ✓ Blog

 1. Aix Rose uit de Provence

   

  Als je liefhebber bent van een echte kwaliteitsrosé is AIX Rosé echt een ontzettende aanrader. AIX Rosé wordt gemaakt in Frankrijk in de Provence, maar is in handen van de Nederlander Eric Kurver die hier al meer dan een decennia woonachtig is en een grote passie heeft voor rosé wijn en bracht het merk Aix Rose in 2009 op de markt.

  Lees meer »
 2. Drambuie Collins

  Whisky en cocktail gaan hand in hand. Whisky heeft van alle dranken de meeste smaken en stijlen, waardoor het ideaal te gebruiken is als hoofdingrediënt van cocktails. Namen als Whisky Sour, Manhatten, Irish Coffee en Rusty Nail klinken een echte cocktailliefhebber niet geheel vreemd in de oren. Ze hebben allen één ding gemeen: Whisky vormt bij deze cocktails namelijk het belangrijkste ingrediënt.

  Lees meer »
 3. Tia Maria Espresso Martini

  Barista's en bartenders lijken op het eerste gezicht tegenpolen. Barista's zetten doorgaans hun eerste kopje koffie als de bartender net naar bed gaat. Maar schijn bedriegt. Zowel de barista als de bartender is constant op zoek naar nieuwe creaties en ideeën. Volgens kenners zal er binnenkort in meerdere horecazaken maast wijn, bier en cocktailmenu's ook een coffeecocktailkaart te vinden zijn. Niet zo'n gek idee, vinden wij van Budgetdranken.nl. Het wordt tijd dat de cocktail weer wat meer onder de aandacht wordt gebracht.

  Lees meer »
 4. Bacardi rum in de mix!

  Bacardi rum in de mix!

  Zeg je Mojito, zeg je BACARDI. Mojito is samen met de Daiquiri en de Cuba Libre vandaag de dag nog steeds de meest populaire cocktail ter wereld. De bedenker van de Mojito, Richard Drake ontwikkelde zich destijds tot een gevreesde, door de Engelse regering gesteunde piraat die de Caribbean onveilig maakte. Richard voorzag de eeuwenoude mixdrank 'Grog' (bestaande uit rietsuikeralcohol, limoenen en water) van een aantal takjes munt. De drank werd 'Drac' of Draque' genoemd en kreeg al snel andere goede eigenschappen toegedicht, zoals het verdrijven van koorts, griep en voorkomen van verkoudheid.

  Lees meer »
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken