Beefeater Gin

Beefeater Gin 0,70LTR

Bols Silvertop Gin

Bols Silvertop Gin 0,70LTR

Bloom London Dry Gin 0,70LTR

Bloom London Dry Gin is een exceptionele gin. Deze gin wordt geprezen om zijn heerlijke florale tinten. Bij het maken van deze gin, zijn botanicals zoals pomelo, kamille en kamperfoelie gebruikt. De frisse smaak wordt omringd door heerlijke aroma's van kamille, juniper, mandarijn, limoen en citroen.

Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 24,75
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170150

Bloom London Dry Gin is een baanbrekende gin. Een gin die geprezen wordt vanwege zijn heerlijke florale tonen en notities. Botanicals zoals kamille, pomelo en kamperfoelie zijn verwerkt in deze gin. De frisse smaak van deze gin mondt uit in een zachte afdronk. Deze heldere gin draagt heerlijke aroma's van kamille, juniper, mandarijn, citroen en limoen met zich mee. Serveer deze gin met aardbeien om de florale tinten van kamille en pomelo vrij te laten komen. Naast het feit dat deze fles er mooi uitziet, is de smaak ook nog eens verrukkelijk. Voeg wat tonic toe om er een heerlijke Gin-tonic van te maken. Een heerlijke mix.

Bloom Gin

Een mooie creatie van Joanne Moore, meester-distilleerder bij G&J Greenall, en het bewijs dat ook eerbiedwaardige Londense firma’s met 250 jaar ervaring graag vernieuwen. Moore liet zich inspireren door de geuren van de Engelse tuinen en het platteland. Ze schroefde het alcoholgehalte terug tot het Europese minimum om de delicate citrusaroma’s te behouden. Bloom Gin mikt op jonge mensen die de wereld van de gin nog volop moeten ontdekken en bevat zestien botanicals met als blikvangers kamille, kamperfoelie en pomelo.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bloom Gin

Meer informatie
Categorie Fris & Citrus
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Bloom
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bloom London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering