Bombay London Dry

Bombay London Dry Gin 0,70LTR

Bobby's Schiedam Dry Gin 0,70LTR

Bobby's Schiedam Dry Gin is een gin die afkomstig is uit Nederland. Deze gin wordt in beperkte oplage gemaakt en is opmerkelijk fijn gekruid. Deze gin lijkt het meeste weg te hebben van een London Dry-gin. In de smaak zijn rijke tonen van citrus en koriander waar te nemen. Een gin die het zeker goed doet in uw Gin-tonic.

Normale prijs € 32,50 Speciale prijs € 29,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170151

Bobby's Schiedam Dry Gin is afkomstig uit Nederland. Deze gin heeft het meeste weg van een London Dry-gin. De gin is bijzonder fijn gekruid en wordt gemaakt in beperkte oplage. Rijke smaken van citrus en koriander zijn terug te vinden in deze gin. De zachtaardige smaken zijn perfect in balans, wat deze rum zeer geschikt maakt voor diverse mixdranken, waaronder de Gin-tonic.Tip nodig voor uw Gin-tonic? Vul een glas met veel ijsblokjes. Voeg hier 50 ml van deze gin aan toe. Doe er vervolgens 150 ml tonic bij en garneer met een schijfje sinaasappel. Verras vrienden, familie en u zelf met deze heerlijke mix.

Bobby's Gin 

Bobby’s Gin is een unieke gin met Indonesische botanicals en kruiden. De gin is geïnspireerd op de Indonesische roots van Jacobus Alfons. Hij hield van Nederlandse jenever, maar miste de smaken van Indonesië. Daarom mixte hij kruiden en specerijen uit zijn thuisland met jenever. Hij legde, zonder het te weten, de basis voor Bobby's Gin. In 2012 begon zijn kleinzoon Sebastiaan namelijk, nadat hij een oude fles gin vond van zijn opa, met het creëren van een eigen gin. In 2014 kwam Bobby's Gin op de markt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bobby's Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 42%
Merk Bobby's
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bobby's Schiedam Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering