Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Apricot Brandy 0,70LTR

(0 reviews)
De Bols Apricot Brandy is een heerlijke likeur die gebaseerd is op abrikozenfruit. Doordat abrikozenfruit vooral geplet wordt krijgt de likeur een zwakke amaretto smaak. Die ondersteund wordt door tonen van sinaasappel.
  • Koop 6 voor
    € 13,20
  • Koop 12 voor
    € 12,90
  • Koop 18 voor
    € 12,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Apricot Brandy 0,70LTR

De Bols Apricot Brandy is een heerlijke likeur die gebaseerd is op abrikozenfruit. Doordat abrikozenfruit vooral geplet wordt krijgt de likeur een zwakke amaretto smaak. Die ondersteund wordt door tonen van sinaasappel. De abrikozen sap word ondersteund door tonen van sinaasappel wat zorgt voor een rijkere, vollere smaak. De likeur heeft een alcoholpercentage van 24%.

Proef de Rijke Abrikozensmaak

Bols Apricot Brandy wordt gekenmerkt door zijn intense en natuurlijke abrikozensmaak. Elke slok onthult de zoetheid en frisheid van rijpe abrikozen, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van fruitige en verleidelijke drankjes. Bols Apricot Brandy is een meesterlijk gecreëerde likeur die de zintuigen prikkelt met de zoete en sappige smaak van abrikozen. Deze heerlijke likeur wordt vakkundig vervaardigd door Bols, een gerenommeerde naam in de wereld van gedistilleerde dranken.

Apricot Brandy cocktail

De Bols Apricot Brandy is ook zeer geschikt voor het maken van cocktails zoals de Flamingo. Voor deze cocktail is 40 ml gin, 40 ml Bols Apricot Brandy, 15 ml citroensap, 10 ml grenadine en 2 ijsklontjes nodig. Maak de glazen klaar voor gebruik, dit wil zeggen maak eerst de suikerrand. Doe vervolgens alle ingrediënten samen in een shaker, goed schudden en uitzeven in het glas.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170673G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op