Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Corenwijn 6 jaar 0,70LTR

(0 reviews)
Bols Corenwijn 6 jaar is van smaak lichtzoet, zacht, vanilleachtig en heeft tonen van hout. Deze unieke Bols Corenwijn is minstens zes jaar gelagerd op Frans en Amerikaans eikenhout. Door lange rijping en de invloed van Bourbon vaten, ontstaat deze fluweelzachte Corenwijn.
  • Koop 6 voor
    € 25,95
  • Koop 12 voor
    € 25,35
  • Koop 18 voor
    € 25,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Corenwijn 6 jaar 0,70LTR

Bols Corenwijn 6 jaar is van smaak lichtzoet, zacht, vanilleachtig en heeft tonen van hout. Deze unieke Bols Corenwijn is minstens zes jaar gelagerd op Frans en Amerikaans eikenhout. Door lange rijping en de invloed van Bourbon vaten, ontstaat deze fluweelzachte Corenwijn. TIP: Serveer Bols Corenwijn 6 jaar op kamertemperatuur. 

Smaakvolle kenmerken van korenwijn

Korenwijn staat bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel. Het heeft een diepe amberkleur en een geur die doet denken aan geroosterde granen, vanille, en kruidige tonen. Bij het proeven onthult korenwijn een fluweelzachte textuur met smaken van gedroogd fruit, eikenhout, en een vleugje karamel. Wat korenwijn echt onderscheidt, is zijn zachte en evenwichtige afdronk. In tegenstelling tot sommige andere sterke dranken, heeft korenwijn een milde afdronk die de complexiteit van de smaken benadrukt.

Bols Corenwijn

Al in 1575 opende de familie Bols een kleine distilleerderij in het hartje van Amsterdam. Ondersteund door meer dan 4 eeuwen distilleerervaring, creëert de Lucas Bols Master Distiller vandaag nog steeds een range van heerlijke likeuren die puur, in eenvoudige mixen of in spannende cocktails gedronken kunnen worden. De 38 Bols likeuren zijn wereldwijd in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Door de intensieve samenwerking met professionele bartenders vanuit de hele wereld creëren we nieuwe smaken en geven we een nieuwe twist aan eeuwenoude recepten.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170928F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op