Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Natural Yoghurt 0,70LTR

(0 reviews)

De Bols Natural Yoghurt is een heerlijke romige likeur, de likeur is wit van kleur. En wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De likeur is heerlijk puur te drinken.

  • Koop 6 voor
    € 13,05
  • Koop 12 voor
    € 12,75
  • Koop 18 voor
    € 12,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Natural Yoghurt 0,70 LTR

De Bols Natural Yoghurt is een heerlijke romige likeur, de likeur is wit van kleur. En wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De likeur is heerlijk puur te drinken. Maar kan ook gemixt worden met ijs of allerlei andere likeuren of vers fruit. De Bols Natural Yoghurt wordt voor veel uiteenlopende cocktails gebruikt. De Nederlandse likeur heeft een alcoholpercentage van 15%.

Geniet van Romige Verfijning met Bols Natural Yoghurt

Bols Natural Yoghurt komt nu in een royale 0,70 liter fles, waardoor je kunt genieten van deze heerlijke, romige likeur in een groter formaat. Ontdek de delicate smaak van natuurlijke yoghurt, perfect voor diverse drankcreaties. Bols Natural Yoghurt is een ode aan de zachte, romige smaak van natuurlijke yoghurt. Deze likeur brengt een verfijnde textuur en een subtiele zuurheid met zich mee, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uiteenlopende mixdrankjes.

Bols Natural Yoghurt puur of in de mix

Deze likeur opent een wereld van smaakmogelijkheden. Of je nu kiest voor fruitige combinaties, kruidige toevoegingen of klassieke mixdrankjes, Bols Natural Yoghurt voegt een romige dimensie toe aan elke slok. Laat je drankjes tot leven komen met de natuurlijke smaak van yoghurt. Bols Natural Yoghurt is een veelzijdige toevoeging aan je thuisbar, waarmee je de verrukkelijke zachtheid van yoghurt naar voren brengt.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170699G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op