Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Passion Fruit 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Bols Passion Fruit is een heerlijke likeur die gebaseerd is op heerlijke passiefruit. De likeur heeft een zeer fruitige smaak. Daarnaast zijn in de smaak tonen te proeven van vanille, perzik en lychee.

  • Koop 6 voor
    € 12,00
  • Koop 12 voor
    € 11,70
  • Koop 18 voor
    € 11,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Passion Fruit 0,70LTR

De Bols Passion Fruit is een heerlijke likeur die gebaseerd is op heerlijke passiefruit. De likeur heeft een zeer fruitige smaak. Daarnaast zijn in de smaak tonen te proeven van vanille, perzik en lychee. De Bols Passion Fruit is heerlijk te mixen met uw favoriete cocktail, en is een prima substituut gebleken voor de likeuren die gebaseerd zijn op citrus en bosvruchten. De Bols Passion Fruit heeft een alcoholpercentage van 17%. 

Ontdek de Tropische smaken van Bols Passion Fruit

Laat je meeslepen door de exotische sensatie van Bols Passion Fruit. Deze likeur vangt de essentie van rijpe passievruchten, met een explosie van tropische smaak die zowel zoet als pittig is. Het is een heerlijke toevoeging aan je collectie sterke dranken. Met zijn grootte van 0,70 liter nodigt Bols Passion Fruit je uit om royale momenten van genot te ervaren. Of je nu innovatieve cocktails maakt, klassieke recepten versterkt of experimenteert met mocktails, deze fles biedt voldoende ruimte voor creativiteit.

Bols Passion Fruit puur of in de mix

Ontketen de veelzijdigheid van Bols Passion Fruit in je mixologie-avonturen. Van verfrissende tropische cocktails tot verrukkelijke mocktailcreaties opent deze Nederlandse likeur een wereld van mogelijkheden voor degenen die graag unieke en heerlijke drinkervaringen verkennen.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170701G
Reviews
Lekker en vol passie :)
De smaak van passievruchten is al zo lekker en nu ook in een likeur. Heerlijk!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op