Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Peppermint Green 0,70LTR

(0 reviews)

De Bols Peppermint Green is een heerlijke likeur met pepermunt smaak. De likeur heeft een groene kleur. Door de toevoeging van muntblaadjes krijgt de smaak een extra impuls.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,05
  • Koop 12 voor € 12,75
  • Koop 18 voor € 12,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Peppermint Green 0,70 LTR

De Bols Peppermint Green is een heerlijke likeur met pepermunt smaak. De likeur heeft een groene kleur. Door de toevoeging van muntblaadjes krijgt de smaak een extra impuls. De Bols Peppermint Green is van zeer hoge kwaliteit, de Nederlandse likeur heeft een zeer verfrissende muntsmaak. De Bols Peppermint Green heeft een alcoholpercentage van 24%.

Verfrissende Muntexplosie met Bols Peppermint Green

Bols Peppermint Green, een explosie van verfrissende muntsmaak, is nu beschikbaar in een royale fles van 0,70 liter. Laat je zintuigen ontwaken met de intense, levendige smaak van verse munt, perfect vastgelegd in deze indrukwekkende likeur. Duik in de wereld van intense muntsensaties met Bols Peppermint Green. Deze likeur belooft een verkwikkende ervaring met zijn krachtige en levendige muntsmaak. Voeg een vleugje opwinding toe aan je drankjes met deze smaakvolle toevoeging.

Bols Peppermint Green puur of in de mix

Met een ruim formaat van 0,70 liter nodigt Bols Peppermint Green je uit tot onbeperkte vernieuwing. Of je nu klassieke cocktails een nieuwe draai geeft, inventieve mocktails creëert of je favoriete desserts verrijkt, deze fles biedt ruimte voor eindeloze creativiteit. Laat je culinaire verbeelding de vrije loop met Bols Peppermint Green. Of je nu verfrissende cocktails samenstelt, warme dranken een verrassende twist geeft of desserts een vleugje munt toevoegt, deze likeur biedt veelzijdige toepassingen voor de creatieve geest.

Bols

Bols is bekend in de sterke drank industrie, zoals de Jenevers en Vodka's. Inmiddels bieden ze een assortiment met keuze voor ieder wat wils. Zo is er een breed assortiment likeuren. Bols, met zijn eeuwenlange geschiedenis in het distilleren, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment likeuren dat de zintuigen betovert. Van fruitige explosies tot kruidige melanges, Bols biedt een wereld van smaak die verankerd is in traditie en vakmanschap. De geschiedenis van dit Hollandse bedrijf gaat terug naar het jaar 1575 in Amsterdam. De familie Bols startte toentertijd een kleine distilleerderij, waar de eerste likeuren geproduceerd werden.

Ontdek ook de overige likeuren van Bols.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170703G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op