Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Silvertop Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bols Silvertop Gin is een neutrale gin. Er zijn geen bijzondere smaken terug te vinden in deze gin. Ondanks dat is Bols Silvertop Gin een drank die niet onder doet voor andere gin-soorten. Aroma's van citrusvruchten, koriander en jeneverbessen zorgen voor een feestje rondom uw neus. Deze tonen zijn ook terug te vinden in de heerlijke smaak van de gin. Ten slotte volgt een zachte, droge afdronk.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Silvertop Gin is een standaard gin die de bijzondere smaken thuis heeft gelaten. Desondanks is dit wel een heerlijke drank. Een goede gin zonder gekkigheid dus. Deze gin draagt heerlijke aroma's van citrusvruchten, koriander en jeneverbes met zich mee. Deze tonen zijn ook terug te vinden in het smaakpalet. De gin heeft een zachte en vooral droge afdronk. Bols Silvertop Gin is niet het enige product van Bols. Naast deze gin, hebben wij ook meerdere likeuren, vodka's en jenevers in ons assortiment. De keuze is reuze, dus er zit altijd wel een Bols-drank voor u tussen.

Bols Gin 

Al in 1575 opende de familie Bols een kleine distilleerderij in het hartje van Amsterdam. Ondersteund door meer dan 4 eeuwen distilleerervaring, creëert de Lucas Bols Master Distiller vandaag nog steeds een range van heerlijke likeuren die puur, in eenvoudige mixen of in spannende cocktails gedronken kunnen worden. De 38 Bols likeuren zijn wereldwijd in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Door de intensieve samenwerking met professionele bartenders vanuit de hele wereld creëren we nieuwe smaken en geven we een nieuwe twist aan eeuwenoude recepten, ervoor zorgende dat onze smaken perfect in lijn zijn met de cocktail trends van vandaag. Het resultaat is een prachtige range van likeuren met alle smaken die essentieel zijn voor de bartender en een unieke aanvulling voor thuis.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bols Gin

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170152
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op