Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bols Vodka 1LTR

(0 reviews)
De Bols Vodka is een drank gemaakt van rogge. De Bols Vodka wordt doormiddel van koolstoffilters gedestilleerd en gefilterd. Door dit filtratieproces ontstaat er een hoogwaardige, evenwichtige en uitzonderlijk gladde Vodka. Doordat de Bols Vodka een buitengewone zuiverheid heeft is het de perfecte Vodka voor het mixen en bereiden van cocktails.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,50
  • Koop 12 voor € 18,90
  • Koop 18 voor € 18,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bols Vodka 1LTR

De Bols Vodka is een drank gemaakt van rogge. De Bols Vodka wordt doormiddel van koolstoffilters gedestilleerd en gefilterd. Door dit filtratieproces ontstaat er een hoogwaardige, evenwichtige en uitzonderlijk gladde Vodka. Doordat de Bols Vodka een buitengewone zuiverheid heeft is het de perfecte Nederlandse Vodka voor het mixen en bereiden van cocktails.

Groots genieten van Bols Vodka literformaat

Bols Vodka, nu beschikbaar in een royaal literformaat, biedt de ware vodka genieter een ongeëvenaarde ervaring. Met zijn kenmerkende zuiverheid en veelzijdigheid, neemt Bols Vodka je mee op een reis van verfijning en smaak. Geniet van de zuiverheid van Bols Vodka in een literformaat. Elke slok is doordrenkt met zorgvuldig gedestilleerde en gefilterde vodka, vrij van onzuiverheden. Bols Vodka staat bekend om zijn kristalheldere verschijning en soepele afdronk.

Veelzijdig in Creaties

Met een literformaat fles is Bols Vodka ideaal voor de ambitieuze mixoloog. Experimenteer met klassieke cocktails zoals de Moscow Mule of Cosmopolitan, of creëer je eigen signature drinks. Bols Vodka biedt de perfecte basis voor elke creatie. De smaakvol neutrale eigenschappen van Bols Vodka maken het een favoriet in de wereld van mixdrankjes. Het dient als een canvas waarop andere smaken tot hun recht komen, waardoor elke cocktail een meesterwerk wordt.

Bols Vodka

Bols Vodka is uitzonderlijk zacht. Een pure Vodka die door een filterproces door houtskool geproduceerd wordt. Dit merk heeft een bijzonder zachte afdronk en is mede daarom een ideale keuze voor het mixen van cocktails en mixed drinks. In 2010 kreeg Bols Vodka zelfs een "Superior Taste Award" van het internationale Taste & Quality Institude. Naast Nederland zijn Argentinië, Zweden en Canada belangrijke markten voor Bols. Maak ook kennis met de overige dranken van Bols Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bols.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Bols
Land Nederland
Artikelnummer 20170247G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op