Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bombay London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Bombay London Dry Gin is een gin die doet denken aan verse citroenen en de jeneverbes. Hij valt in te delen in de gin-categorie: Specerijen & Krachtig. Als eerst is de jeneverbes waar te nemen in de smaak, waarna een friszure citroensmaak de overhand neemt.

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,95
  • Koop 12 voor € 16,35
  • Koop 18 voor € 16,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bombay London Dry Gin 0,70LTR

Bombay London Dry Gin is een absolute parel in de wereld van gin. Met zijn rijke geschiedenis, onberispelijke smaakprofiel en compromisloze toewijding aan kwaliteit, blijft deze gin een hoeksteen voor liefhebbers van gedistilleerde dranken over de hele wereld.

De Essentie van Britse Gin Traditie

Bombay London Dry Gin valt onder de gin-categorie: Specerijen & Krachtig. Deze London Dry doet denken aan jeneverbessen en verse citroenen. In de smaak komt de jeneverbes als eerst naar voren. Vervolgens zijn florale tonen en lichte kruiden op te merken. Op het eind volgt een friszure citroensmaak. London Dry Gin-varianten zijn de meest voorkomende gin-soorten op de markt.

Bombay London Dry Gin in de mix

Bombay London Dry Gin is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden genoten. Of je het nu puur serveert met ijs, in een klassieke Gin & Tonic, of als basis voor creatieve cocktails, deze gin komt altijd tot zijn recht. De kenmerkende blauwe en witte fles van Bombay Gin is een symbool van zijn kwaliteit en erfgoed. Het weerspiegelt de helderheid en zuiverheid van de gin die erin zit.

Bombay Gin 

Bombay heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw en heeft sindsdien een blijvende indruk gemaakt in de wereld van gin. Het is vernoemd naar de beroemde Star of Bombay, een ongepolijste edelsteen die schittert als de gin zelf. Het geheim van Bombay Gin's onderscheidende smaak ligt in de selectie van 12 exotische botanicals. Van jeneverbes tot korianderzaad, citroenschil tot amandelen, elk ingrediënt is met zorg gekozen om een evenwichtige, verfijnde smaak te creëren die zowel kenmerkend als verfijnd is. Bombay wordt gedistilleerd in traditionele koperen pot stills, die bekend staan om hun vermogen om smaken op een nauwkeurige en zuivere manier te behouden. Dit proces draagt bij aan de zuiverheid en helderheid van de gin.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bombay Gin.

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170153G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op