Bombay London Dry

Bombay London Dry Gin 0,70LTR

Bombay Sapphire East

Bombay Sapphire East 1LTR

Bombay Sapphire East 0,70LTR

Bombay Sapphire East is een gin die veel weg heeft van de Bombay Sapphire. De Sapphire East-variant bevat twee extra botanische ingrediënten, namelijk citroengras en zwarte peper. Deze gin is gemaakt van een mix van 10 speciaal geselecteerde kruiden die met de hand geplukt zijn. Deze kruiden zijn afkomstig uit verschillende continenten, namelijk Afrika, Azië en Europa. Bombay Sapphire East wordt ondertussen verkocht in meer dan 120 landen.

Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 23,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20170154

Bombay Sapphire East is een gin die komt met een topkwaliteit. De gin heeft veel weg van de Bombay Sapphire. In deze gin zitten twee extra botanische ingrediënten, namelijk zwarte peper en citroengras. Hierdoor krijgt de gin een kruidige geur. Deze gin wordt verkocht in ruim 120 landen en is gemaakt van een mix van 10 speciaal geselecteerde kruiden. 

Bombay Gin 

Bombay gin Het creëren van de beste gin word mogelijk gemaakt door de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Bombay gin gebruiken maximaal 12 kostbare botanische stoffen die tijdens de destillatie boven de geest worden gesuspendeerd in geperforeerde koperen manden. Op die manier, als de verwarmde geestdampen stijgen, worden ze zachtjes ingevuld met alle rijke aromatische smaken.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bombay Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 42%
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bombay Sapphire East 0,70LTR
Uw waardering