Bombay Sapphire

Bombay Sapphire Gin 0,70LTR

Boomsma Dry Gin 0,70LTR

Boomsma Dry Gin 0,70LTR

Bombay Sapphire Gin 1LTR

Bombay Sapphire Gin is een gin met een uitstekende kwaliteit. De best verkochte gin van de wereld. Hij wordt verkocht in meer dan 120 landen. Deze gin heeft een uitzonderlijk zacht karakter en wordt gewaardeerd door vrijwel elke gin-liefhebber. Gebaseerd op een blend van natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten komen uit verschillende werelddelen. Zo komt de koriander uit Marokko, het zoethout uit China en de jeneverbessen uit Italië. Een gin die sinds 1987 gedronken wordt. Het recept is in de loop der jaren verfijnd tot de gin zoals we hem tot op heden kennen.

Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 22,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20170157

Bombay Sapphire Gin is de meest verkochte gin van de wereld. Mede door zijn fenomenale en uitzonderlijk zachte karakter, wordt deze gin zeer gewaardeerd door vele gin-liefhebbers. Deze gin wordt wereldwijd in meer dan 120 landen verkocht. Naast de 70 cl variant, verkopen wij ook de liter fles van deze superieure gin. Bombay Sapphire is gebaseerd op een blend van de beste, natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn afkomstig van meerdere continenten. Zo komt het koriander uit Marokko, de staartpeper bessen uit Java, het zoethout uit China, de jeneverbessen uit Italië, en de amandelen en citroenen uit Spanje.

Bombay Gin

Er is veel moeite, energie en liefde in dit product gestoken. Daarnaast is het vakmanschap en de ervaring van de distilleerder ook van belang bij het maken van deze gin. Deze gin wordt al sinds 1987 gedronken en het recept is in de loop der jaren verfijnd tot de smaak van het heden. Deze karakteristieke gin smaakt als geen ander. Sommige mensen beschrijven deze gin zelfs als kunst. Niet heel gek voor een gin die een uitmuntende score van 92 heeft behaald van de Beverage Testing Institute. Bij de distilleerderij van Bombay zijn ze zeer gepassioneerd over het produceren van mogelijk de beste gin die er te maken valt. Hierdoor is Bombay Sapphire zo uniek geworden. De reguliere gin- en jeneversoorten laten hun kruiden koken, terwijl de Bombay Sapphire gebruik maakt van een techniek genaamd Vapour Infusion. De 10 speciaal geselecteerde kruiden die worden gebruikt in de Bombay Sapphire, worden apart in geperforeerde, koperen manden bewaard. Als de dampen van deze kruiden stijgen, komen de karakteristieke aroma's en smaken naar boven. Hierdoor ontstaat een gecompliceerde, aromatische vloeistof met een evenwichtige smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bombay Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Bombay Sapphire Gin 1LTR
Uw waardering