Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Boomsma Beerenburger 1LTR

(0 reviews)
Boomsma Beerenburger wordt nog altijd gemaakt volgens dezelfde ambachtelijke traditie als 130 jaar geleden. De smaak is vol met een krachtig aroma! Een zuiver natuurproduct, dus zonder kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,65
  • Koop 12 voor € 13,35
  • Koop 18 voor € 13,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Boomsma Beerenburger 1LTR

Boomsma Beergenburger wordt nog altijd gemaakt volgens dezelfde ambachtelijke traditie als 130 jaar geleden. De smaak is vol met een krachtig aroma! Een zuiver natuurproduct, dus zonder kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Proef de Authentieke Smaak van Boomsma Beerenburger

Boomsma Beerenburger in de royale 1-literfles belichaamt de authentieke smaak van deze Friese kruidenbitter. Gedrenkt in een mengeling van zorgvuldig geselecteerde kruiden, biedt elke slok een eerbetoon aan traditie en vakmanschap. De 1-literfles Boomsma Beerenburger is een symbool van Friese trots. Het is niet zomaar een drankje; het vertegenwoordigt een stukje regionaal erfgoed dat de rijke geschiedenis van Friese ambacht weerspiegelt. Laat je meevoeren naar de uitgestrekte Friese weilanden en geniet van deze karakteristieke kruidenbitter.

Kruidige Complexiteit

Boomsma Beerenburger staat bekend om zijn uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen. De kruidige complexiteit van deze drank omvat zowel zoete als kruidige tonen, wat resulteert in een verfijnde en rijke smaakervaring. Elke nip onthult de zorgvuldig samengestelde kruiden die deze Beerenburger uniek maken. De 1-literfles biedt de vrijheid om op jouw manier te genieten van Boomsma Beerenburger. Of je het nu puur op kamertemperatuur drinkt of met een paar ijsblokjes voor een verfrissende twist, ontdek de veelzijdigheid van deze kruidenbitter en vind jouw perfecte serveermethode.

Boomsma distilleerderij

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken. Zo wordt ook Old Captain geproduceerd door dit bedrijf. In tegenstelling tot de meeste andere distilleerderijen is Boomsma Distilleerderij nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Onder leiding van de vijfde generatie worden oude tradities gekoesterd en nieuwe ambities gerealiseerd.

Ontdek ook de overige dranken van Boomsma.

Meer informatie
Soort Beerenburg
Merk Boomsma
Land Nederland
Artikelnummer 20171074F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op