Bombay Sapphire Gin 1LTR

Bombay Sapphire Gin 1LTR

Bulldog London Dry Gin 0,70LTR

Bulldog London Dry Gin 0,70LTR

Boomsma Dry Gin 0,70LTR

Boomsma Dry Gin is een rijke, kruidige ging met smaken van gentiaan en zoethout. De afdronk is mild zoet. De gin smaakt heerlijk puur maar kan ook prima gemixt worden.
Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170158

Boomsma Dry Gin is ontstaan door jarenlange ervaring met kruiden en jenever te combineren met een geavanceerde, koperen distilleerketel. Het gehele distillatieproces van Boomsma Dry Gin wordt in eigen hand gehouden. Tijdens distillatie vindt een strenge selectie plaats van de middenloop. De voor- en naloop met zware en nare tonen worden verwijderd om het mooiste distillaat te verkrijgen. Honderd procent aromatisch en smaakvol. Aanvankelijk treedt bij Boomsma Dry Gin een rijke, kruidige smaak op met citrustonen. De afdronk is vervuld van de mild zoete, warme smaak van gentiaan en zoethout. Boomsma Dry Gin smaakt heerlijk puur, maar is ook perfect om mee te mixen.

Boomsma Gin 

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken.

Maak ook kennis met de overige dranken van Boomsma Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 45%
Merk Boomsma
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Boomsma Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering