Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Boomsma Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Boomsma Dry Gin is een rijke, kruidige ging met smaken van gentiaan en zoethout. De afdronk is mild zoet. De gin smaakt heerlijk puur maar kan ook prima gemixt worden.
minus plus
  • Koop 6 voor € 24,70
  • Koop 12 voor € 24,10
  • Koop 18 voor € 23,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Boomsma Dry Gin 0,70LTR

Boomsma Dry Gin is ontstaan door jarenlange ervaring met kruiden en jenever te combineren met een geavanceerde, koperen distilleerketel. Het gehele distillatieproces van Boomsma Dry Gin wordt in eigen hand gehouden. Tijdens distillatie vindt een strenge selectie plaats van de middenloop. De voor- en naloop met zware en nare tonen worden verwijderd om het mooiste distillaat te verkrijgen. Honderd procent aromatisch en smaakvol. Aanvankelijk treedt bij Boomsma Dry Gin een rijke, kruidige smaak op met citrustonen. De afdronk is vervuld van de mild zoete, warme smaak van gentiaan en zoethout. Boomsma Dry Gin smaakt heerlijk puur, maar is ook perfect om mee te mixen.

Botanicals van Hoge Kwaliteit

Boomsma Dry Gin wordt vakkundig vervaardigd met een selectie van hoogwaardige botanicals. Jeneverbes, koriander, sinaasappelschil en engelwortel zijn enkele van de zorgvuldig gekozen ingrediënten die deze gin zijn unieke karakter geven. Elk element draagt bij aan de complexiteit en diepte van de smaak. Het productieproces van Boomsma Dry Gin is doordrenkt met vakmanschap. De botanicals worden zorgvuldig gedistilleerd om de essentie van elk ingrediënt te vangen. Het resultaat is een gin met een heldere, frisse smaak en een subtiele complexiteit die de liefhebbers van ambachtelijke Nederlandse gin zeker zullen waarderen.

Boomsma Dry Gin puur of in de mix

Boomsma Dry Gin onderscheidt zich door zijn evenwichtige smaakprofiel. De jeneverbes voert de boventoon, terwijl de citrusachtige tonen van sinaasappelschil een verfrissende dimensie toevoegen. De kruidige accenten van koriander en de aardse nuances van engelwortel maken deze gin een harmonieuze mix van smaken. Of je nu een klassieke gin-tonic verkiest of liever experimenteert met creatieve cocktails, Boomsma Dry Gin is een veelzijdige keuze. Voeg premium tonic en een schijfje sinaasappel toe voor een elegante en verfrissende gin-tonic, of laat je creativiteit de vrije loop voor unieke drankcreaties.

Boomsma Gin 

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken. Maak ook kennis met de overige dranken van Boomsma Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Boomsma
Land Nederland
Artikelnummer 20170158F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op