Boomsma Oude Jenever 5 Jaar Gelagerd 0,70LTR

Boomsma Oude Jenever 5 Jaar Gelagerd 0,70LTR

Boomsma Oude Jenever Gelagerd 0,70LTR

Boomsma Oude Jenever is een gelimiteerde uitgave van Boomsma's Genever. Een mooie, donkere Jenever die heeft mogen rijpen op Amerikaans eikenhouten vaten. Door de heerlijke volle smaak van het vat maakt het de Genever vol en toch mild.
€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170969

Boomsma Oude Jenever Gelagerd 0,70LTR

Boomsma Oude Jenever  is een gelimiteerde uitgave van Boomsma's Genever. Een mooie, donkere Jenever die heeft 1 jaar mogen rijpen op Amerikaans eikenhouten vaten. Door de heerlijke volle smaak van het vat maakt het de Genever vol en toch mild. 

TIP: Deze Boomsma Oude Jenever verdient het om puur gedronken te worden! 

Boomsma distilleerderij 

Zo’n 130 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken. Zo wordt ook Old Captain geproduceerd door dit bedrijf. In tegenstelling tot de meeste andere distilleerderijen is Boomsma Distilleerderij nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Onder leiding van de vijfde generatie worden oude tradities gekoesterd en nieuwe ambities gerealiseerd.

Meer informatie
Categorie Oude Jenever
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Boomsma
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Boomsma Oude Jenever Gelagerd 0,70LTR
Uw waardering