Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bootz Dark Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Bootz Dark Rum valt onder de "Dark Rum" soorten. Het is een licht gezoete, zachte rum. Deze rum fungeert veelal als basis voor cocktails en mix dranken. Door de vrij lage prijs, is deze rum zeer gewild onder de consumenten.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bootz Dark Rum is een mooie, zachte, licht gezoete rum waarin de authentieke Jamaicaanse smaak goed is terug te vinden. Deze aardig simpele rum wordt voornamelijk gebruikt in cocktails of om mee te mixen. De vrij lage prijs en constante kwaliteit maken deze rum zeer gewild.

Bootz Vodka

Bootz Vodka is hedendaags zéér populair, net als Smirnoff, Absolut en Eristoff die bij velen bekend zijn. De roots van deze drank ligt vermoedelijk in Oost-Europa. Vodka kent een rijke historie, waaruit vele stijlen, soorten en smaken zijn ontstaan. Door de juiste ingrediënten en productiemethoden krijg je een heerlijke invloed op de smaak. Hierdoor zijn er vele Wodka’s met smaakvolle tonen van fruit, specerijen of kruiden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Bootz Vodka. 


Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Bootz
Land Jamaica
Artikelnummer 20170038
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op