Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Borgoe Extra Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Borgoe Extra Rum valt onder de "Dark Rum" soorten. Deze rum wordt aangeraden aan de drinkers die pure kwaliteit waarderen. Borgoe Extra 2000 komt het best tot zijn recht wanneer het puur gedronken wordt, maar kan ook gebruikt worden in cocktails en mixdranken.

minus plus
  • Koop 6 voor € 25,95
  • Koop 12 voor € 25,35
  • Koop 18 voor € 25,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Borgoe Extra Rum 0,70LTR

Borgoe Extra Rum is de opvolger van Borgoe 82. Het wordt gemixt uit een dubbel gefiltreerde en jarenlang gelagerde voorraad. De fantastische samenstelling van deze rum doet je denken aan de geschiedenis van het Guyana Schild. Deze unieke rum is gemaakt voor mensen die pure kwaliteit waarderen. De rum heeft een zachte smaak, zoals iedereen gewend is van Borgoe. Deze lekker rum komt het best tot zijn recht, door het met ijs of puur te drinken.

Proost op Surinaamse Gastvrijheid

Proost op de rijke smaken van Borgoe Extra Rum en geniet van de warme omhelzing van Surinaamse gastvrijheid.  Borgoe Extra Rum wordt vervaardigd met een zorgvuldige selectie van hoogwaardige ingrediënten, waaronder de fijnste suikerrietmelasse. Deze keuze in grondstoffen draagt bij aan de uitzonderlijke kwaliteit van deze rum. Het productieproces van Borgoe Extra Rum omvat ambachtelijke distillatie, waarbij expertise en traditie samenkomen. De rum wordt zorgvuldig gedistilleerd om de unieke smaakprofielen te behouden en een verfijnde drinkervaring te bieden.

Smaakvolle kenmerken Dark rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt.

Borgoe Rum

Borgoe is een merk dat komt uit Suriname, uit het plaatsje Paramaribo. Het wordt geproduceerd door Suriname Alcoholic Beverages N.V. Het bedrijf is opgericht in 1966 en begon met het bottelen en distribueren van rum, gemaakt van het suikerriet van de Mariënburg plantage. In 1989 nam SAB de volledige plantage over en kreeg controle over het gehele productieproces.

Maak ook kennis met de overige dranken van Borgoe Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Borgoe
Land Suriname
Artikelnummer 20170043G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op