Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Bottega Limoncino Likeur 0,50LTR

(0 reviews)

De Bottega Limoncino Likeur is een overheerlijke likeur die uitsluitend gemaakt wordt van citroen uit Sicilië. De toegevoegde citroenen worden gekenmerkt door de aromatische intensiteit. De schil van de citroen laat men in alcohol en grappa trekken. Het resultaat is een zoet, geurige likeur met heerlijke aromatische smaken. De likeur is citroengeel van kleur.

minus plus
  • Koop 6 voor € 15,85
  • Koop 12 voor € 15,25
  • Koop 18 voor € 14,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bottega Limoncino likeur

De Bottega Limoncino Likeur is een overheerlijke likeur die uitsluitend gemaakt wordt van citroen uit Sicilië. De toegevoegde citroenen worden gekenmerkt door de aromatische intensiteit. De schil van de citroen laat men in alcohol en grappa trekken. Het resultaat is een zoet, geurige likeur met heerlijke aromatische smaken. De Italiaanse likeur is citroengeel van kleur.

Proef de Zon met Bottega Limoncino

Bottega Limoncino Likeur is een verfrissende en levendige drank die de zonovergoten smaken van citroenen uit de regio Amalfi, Italië, in elke slok vastlegt. Met zijn heldere en citrusachtige karakter belichaamt deze likeur de sprankelende energie van zomerse dagen. De likeur is doordrenkt met de essentie van rijpe citroenen, waardoor een verfrissende citrusbeleving ontstaat. De smaak is levendig, vol en evenwichtig, met de natuurlijke zoetheid van de citroenen die perfect samengaan met de alcoholbasis. Bottega Limoncino is geïnspireerd op de traditionele Italiaanse citroenlikeuren die vaak worden genoten als verfrissend digestief na een heerlijke maaltijd. Elk nipje roept de gedachten op aan warme zomerdagen en ontspannen momenten onder de Italiaanse zon.

Bottega Limoncino likeur puur of culinair genieten

Naast het puur genieten van deze likeur, kan Bottega Limoncino ook een fantastische toevoeging zijn aan verschillende cocktails en mixdrankjes. Probeer het eens in een zomerse spritz of gebruik het als basis voor verfrissende limoncello-cocktails. De Italiaanse likeur wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke fles die de heldere en zonnige aard van de inhoud weerspiegelt. De verpakking is niet alleen een streling voor het oog, maar maakt het ook tot een mooi cadeau-idee voor liefhebbers van citruslikeuren.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Bottega

Bottega is een familiebedrijf onder leiding van Sandro Bottega dat sinds de jaren zeventig bekroonde wijnen, mousserende wijnen, likeuren en grappa’s produceert. Botega heeft zijn naam gemaakt met grappa’s van hoge kwaliteit, afkomstig uit Italië. De productlocatie is gevestigd in Treviso, 40 kilometer ten noorden van Venetië. Het is een zeer milieuvriendelijk bedrijf. Bottega wekt bijna al zijn eigen energie op, recyclet zijn producten en past biologische landbouw toe. Hierdoor ontstaan er kwalitatief hoogwaardige producten.

Ontdek ook de overige dranken van Bottega.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Bottega
Land Italië
Artikelnummer 20170444F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op