Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Broker's London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)

De Broker's London Dry Gin werd in 1998 op de markt gezet door Andy en Martin Dawson. Het is dus een relatief nieuw merk in vergelijking met andere gins.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Brokers gin werd in 1998 op de markt gezet door Andy en Martin Dawson. Het is dus een relatief nieuw merk in vergelijking met andere gins. De Brokers gin is gebaseerd op tarwe en de gin is vijfmaal gedestilleerd op koperen ketels. De botanicals worden wereldwijd verzameld om zo de beste gin te krijgen. Deze ging is gebaseerd op een eeuwenoud recept uit de 18e eeuw. De ging smaakt veel naar jeneverbes, de gin kan ook prima combineert worden met een cocktail.

Broker's Gin

De fles, met zijn typerende bolhoed, is gebaseerd op een Londense beurshandelaar (een ‘broker’). Broker's Gin is opgericht door de broers Martin and Andy Dawson in de jaren negentig van de vorige eeuw. Deze gin wordt gemaakt in een 200 jaar oude Distileerderij buiten Londen. Het recept is al 200 jaar oud. De basis is gemaakt van 100% Engelse tarwe en bevat 10 botanische kruiden. Er worden verse ingrediënten over de hele wereld gebruikt. Daar worden nooit kunstmatige aroma’s aan toegevoegd. Deze gin wordt handmatig gemaakt, partij voor partij, met gebruik van een koperen distilleer ketel. Broker’s Gin is the officiële gin van de London Stock Exchange.

Maak ook kennis met de overige dranken van Broker's Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Broker's
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170159
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op